MOETLEES: Mijn periode op de islamitische school, 25 jaar geleden

Huiveringwekkend verhaal van blog AnneWijs over haar ervaringen op een islamitische school. Onvoorstelbaar dat we dit met z’n allen in Nederland accepteren. En we blijven ons maar afvragen waarom het integratieproces toch zo stagneert?

Sinds een tijdje ‘zit’ ik op Twitter en daar liet ik me ontvallen, dat ik 25 jaar geleden op een islamitische school heb gewerkt en sindsdien volledig anti-islam ben.

Medetwitteraars vroegen mij, een tipje van de (islamitische) sluier op te lichten.

Omdat zulks niet kan op een medium als twitter, besloot ik mijn memoires op te schrijven. Dit was ik al zolang van plan maar het kwam er nooit van wegens tijdgebrek door een baan in het onderwijs. Een kleine twee jaar geleden ben ik eruit gestapt met een regeling voor oudere leerkrachten, die niet meer matchen met het onderwijs. Mijn beste beslissing ooit! Wel heb ik sollicitatieplicht maar dat neem ik voor lief. En wie weet… ligt er wel weer een leuke baan in ’t verschiet.

Hier mijn verhaal.

Eind 1989 ging ik als herintreder aan het werk in het basisonderwijs. De kinderen waren inmiddels wat groter maar het belangrijkste was wel, dat er wat geld in het laatje zou komen…

leesverder>>
annewijs

Zomaar even een filmpje over islamitische scholen…

  • Utrechtse Islamitische school leert criminele moslims niet aan te geven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.