Ook schoonzus Fatima Elatik weet hoe ze moet declareren

De Amsterdamse gemeenteambtenaar Faïza Dadi heeft in haar korte carrière als stadsdeelsecretaris flink gedeclareerd. Zo verhaalde ze duizenden euro’s aan taxi-ritjes en cadeautjes op de belastingbetaler.

Afbeeldingsresultaat voor gemeenteambtenaar Faïza DadiVorige maand stapte Dadi op als stadsdeelsecretaris Zuidoost in de hoofdstad. Er zou onvoldoende vertrouwen zijn in de kwaliteiten van de topambtenaar om de ambtelijke organisatie door de huidige reorganisatie te loodsen, zeiden ingewijden tegen Het Paroolover het vertrek van Dadi.

Declaraties

Nu blijkt dat de ambtenaar, die sinds 2013 stadsdeelsecretaris was, flinke declaraties heeft ingediend. Woensdagavond zal een gemeenteraadscommissie het declaratiegedrag van Dadi tegen het licht houden, meldt De Telegraaf

leesverder>>
elsevier\servaasvanderlaan

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.