Duizenden Europese christenen vluchten voor oprukkende islam naar Hongarije

Ontstaat er een omgekeerd IJzeren Gordijn: Geïslamiseerd, chaotisch, verarmd en gewelddadig West Europa, tegen een islam-vrij, stabiel, democratisch en welvarend Oost Europa? – Ook Nederlandse makelaars actief in Hongarije – Toerisme uit Verre Oosten naar Duitsland met 40% gedaald als gevolg van moslims en terreuraanslagen.

Steeds meer christenen in West Europa, en vooral Duitsland, voelen zich niet langer veilig, nu de regering Merkel in Berlijn miljoenen moslimmigranten binnenhaalt, wat naast enkele bekend gemaakte terreuraanslagen een complete explosie aan criminaliteit heeft veroorzaakt. Christenen vinden in Oost Europa, en vooral in Hongarije, een nieuw en veilig thuis, omdat dat land er in zeer korte tijd in slaagde de grenzen te sluiten. Bovendien is het er extreem goedkoop wonen, zeker vergeleken met de nog altijd krankzinnig hoge huizenprijzen in Nederland, en is de levensstandaard in het land in veel opzichten op West Europees niveau gekomen.

Duizenden vluchten voor ‘agressieve moslimmigranten’

Hungary Today besteedde afgelopen week ruim aandacht aan het proces dat inmiddels ‘omgekeerde migratie’ wordt genoemd. Rond het bekende Balaton meer, maar ook verder naar het zuiden, zijn huizen te koop vanaf slechts € 14.000,-,. Steeds meer Duitse christenen zien de bui in hun land al langer hangen, en vrezen vervolgingen door de miljoenen moslims die reeds tot hun land zijn toegelaten, en de miljoenen die nog gaan komen.

‘Mensen zeggen dat ze het zat zijn dat het in Duitsland steeds erger wordt. Ze roemen het beleid van (premier) Orban,’ gaf de Duitse makelaar Ottmar Heide als commentaar. In weerwil van Brussel en Berlijn besloot Orban om de Hongaarse grenzen hermetisch af te sluiten voor moslimmigranten. Orban bewees op nog een ander gebied het totale ongelijk van de politici in West Europa, door eveneens binnen luttele dagen de straten van Budapest te zuiveren van agressieve en criminele asielzoekers.

Volgens Heide vlucht 80% van zijn klanten uit Duitsland voor het open-deuren welkomsbeleid van Angela Merkel. Inmiddels wonen er al zo’n 30.000 Duitsers bij het Balaton meer, een forse toename vergeleken bij 2015. ‘Wij zijn christenen, en wij willen geen moslimburen,’ zeiden Valentin en Jennifer Duräder, die onlangs naar Hongarije emigreerden, tegen de Duitse publieke zender ZDF. ‘Zij hebben een andere cultuur en zijn agressief. Dat kunnen wij niet accepteren.’

Duits gezin vraagt asiel aan in Rusland

Een Duits gezin reed zelfs 2250 kilometer naar Moskou om asiel aan te vragen in Rusland…

readmore>>
time2wakeup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.