Schaamteloze NPO-baas in schaamteloos NPO-programma: ‘NPO belangrijk want tijden van fake news’

In fakenewsshow van fakenewsomroep je eigen fakenewstoko promoten want anders fakenews, het kan in NL.

“In onze tijden van fake news, is de NPO belangrijker dan ooit. Ik roep de politiek op te zorgen voor een goede, onafhankelijke publieke omroep.”

Aldus Shula Rijxman de baas van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), een bekend en machtig Staatspropaganda-apparaat dat dagelijks heel veel fake news verspreidt en waaraan alle Nederlanders verplicht belastinggeld moeten afstaan, onder andere zodat al die presentatoren van fake news programma’s een salaris van vele tonnen per jaar kunnen verdienen.

NPO-baas Shula Rijxman deed haar uitspraak zondagmorgen in het Staatstelevisieprogramma WNL op Zondag, één van de vele gratuite fake news babbelshows die de NPO rijk is.

WNL

WNL op Zondag is een gemakzuchtig, laf, truttig en creatief terminaal standaard rolodexgastenprogramma van de pro-VVD-propaganda ledenomroep WNL. WNL beloofde ooit verfrissend en vernieuwend ‘het rechtse geluid’ te laten horen binnen de NPO maar is alweer sinds jaren een zoveelste zeer middelmatige en zeer truttige ons-kent-ons Mediapark burgermansfatsoenomroep…

leesverder>>
tpo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.