Moslims boos op burgemeester Hilversum wegens link tussen ‘ramadan’ en ‘meer overlast’

by Bert Brussen

Terreur allochtone jongeren jaarlijks tijdens ramadan op hoogtepunt, mag niet van booslims

Afbeeldingsresultaat voor pieter broertjesDe voorzitter van Bewust Moslim, Ali Ozturk, is woest op de burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes (PvdA). In een burgemeestersbrief (PDF) reageerde Broertjes onlangs op de aanhoudende terreur door voornamelijk allochtone jongeren in het ghetto Hilversum-Oost. In deze brief wordt expliciet de link gelegd tussen de ramadan en extra straatterreur want “de ervaring leert dat er dan meer ongeregeldheden zijn. Tijdens de ramadan zijn we dan ook meer alert.”

Dat mág natuurlijk niet van Bewust Moslim, want “het is onjuist dat er een causaal verband bestaat tussen crimineel gedrag en de maand Ramadan. De islamitische maand Ramadan staat voor moslims in het teken van bezinning, aanbidding, goed gedrag, tolerantie & saamhorigheid en zet nergens aan tot grensoverschrijdend gedrag” aldus Bewust Moslim in een uitgebreid en woedend persbericht.

‘Onjuist en kwalijk beeld over islam’

Volgens Bewust Moslim…

leeesverder>>
tpo\bertbrussen
Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s