Frans Timmermans is a DANGEROUS LUNATIC by Paul Nielsen

Transcript by Paul Nielsen

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italie, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenie en Nederland.  Deze landen hebben allemaal andere verledens, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specificieker heeft meneer Timmermans het NIET over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest! Hij heeft het over Islam en Moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multi-culturele samenleving iets te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geimplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn en dat iets te maken heeft met globalisering. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid Korea zijn internationaal georienteerde landen, sterke economiën EN zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook ondanks haar regionele verschillen een erg mono-cultureel land.

3. Frans Timmermans is Orwellian.

“Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur…”, zei hij, “…proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft.” Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell. “De makkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die zij hebben over hun eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.”

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” toelaten iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: Islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door Islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden. Waarden zoals gelijkheid en veiligheid voor vrouwen, Joden en homoseksuelen gaan niet samen met de Islam. Zelfs de vrijheid van religie gaat niet samen met de Islam, omdat de Islam een totalitaire politieke ideologie is waarin de vrijheid van religie niet bestaat. En NEE, de mogelijkheid om als een dhimmi te leven telt niet!

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie

“Diversiteit” is een ramp gebleken in West- en Noord Europa:
– 1400 jonge meisjes in het Verenigd Koninkrijk zijn seksueel misbruikt gedurende een periode van vijf jaar door een groep Moslim mannen.
– verschillende jonge Zweedse vrouwen zijn verkracht voor een camara, terwijl de verkrachting live werd uitgezonden op het internet.
– twee van de drie Britse Moslims zouden een terror plot niet rapporteren aan de politie; 62% van de Britse Moslims geloven niet in de bescherming van de vrijheid van expressie; en 40% van de Britse Moslims willen de Sharia invoeren in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016)
– 42% van de jonge Moslims (18-24 jaar oud) in Frankrijk geloven dat suicide bombings gerechtvaardigd zijn; en 27% is voor ISIS (ICM, 2014).
– 77% van de Deense Moslims geloven dat de Koran “volledig toegepast” zou moeten worden (Jyllands Posten, 2015).
– 80% van de jonge Turken in Nederland geloven dat er niets mis is met de Jihad of de Heilige Oorlog tegen de ongelovigen; en 90% vindt dat Nederlandse Moslims die in Syrië vechten helden zijn. (Motivaction, 2011, 2014)

Dit alles is natuurlijk schokkend. Maar ondanks dit wil Frans Timmermans nog steeds alle Europese landen “divers” maken. Landen die op dit moment mono-cultureel zijn, zoals Polen en Hongarije, dienen dus hetzelfde lot te ondergaan als Frankrijk en Groot Brittannië. Hoe gaat dit precies samen met het vertegenwoordigen van de belangen van deze landen?

Conclusie
Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar brengt.

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaans’, ‘Midden Oosten’ of ‘Islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘Islamitische Unie’ of een ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist ACTIEF in gevaar. Moslim migratie is in het belang van GEEN ENKEL land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.

Frans Timmermans is een gevaarlijke gek die ons thuis kapot wil maken. Het is te hopen dat de EU zo snel mogelijk in elkaar stort, zodat mensen als Frans Timmermans niet nog meer schade kunnen aanrichten dan dat ze al gedaan hebben. Ik wil graag dat Europa een plek van vrede, vrijheid en vooruitgang blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog gewoon kunnen wonen.

Dus kijk en geniet hoe Franske even stevig bij z’n ballen genomen wordt.

Check ook voor andere video’s van de maker op youtube of hier over het “Kopvod” en hier over “GeenStijl” met scherpe analyses. Ook heeft Paul Nielsen een boek genaamd “How to debate the left on islam” geschreven, een aanrader en te vinden onder bovenstaande links.

  • Frans Timmermans is a DANGEROUS LUNATIC

More from Paul Nielsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.