Beschouwing NPO Journaal zondag 12-03-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van zondag 12 maart met nog 3 dagen te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen aanstaande woensdag 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

Het Turkije debacle dat natuurlijk een gevolg is van jarenlange politiek correcte tolerantie met betrekking tot de voortdurende integratiefaal loopt steeds verder uit de hand. NPOlicor gaat er heerlijk in mee dat het hoegenaamd niets, 0,0 procent, te maken

heeft met de verkiezingen alhier, volgens Rutte. Evenwel vindt Rutte het onacceptabel wat er door Erdogan zoal is gezegd, hij is dan ook zéér boos, pfff. De Turkse minister van Familiezaken is staande gehouden, vervolgens heeft zij uren in haar auto

doorgebracht en uiteindelijk na protest toch maar afgedropen richting Duitsland. Aan de andere kant van de ambassade had zich een menigte Turken verzameld van een paar honderd man, bewapend met vlaggen. Nadat die Kaya vertrokken was werd de

menigte ook gesommeerd de locatie te verlaten. Deels werd daar gehoor aan gegeven maar de restanten moesten opgeveegd worden waarbij er arrestaties plaatsvonden en ook een aantal gewonden vielen waaronder één agent. De burgemeester van Rotterdam Aboulaadklep Aboutaleb, is ook een beetje boos want de consul heeft hem belogen door een andere voorstelling van zaken te geven. De beste man had teven zijn soldaten die hier in Nederland zijn gestationeerd opgeroepen naar de ambassade te komen. Ook kwam die Turkse Kaya met meerdere colonnes waardoor de Nederlandse politie op het verkeerde been is gezet met de achtervolging. Ze reden kennelijk achter de verkeerde colonne aan. Het is wel erg vreemd dat die burgemeester van dit alles opkijkt, ons kent ons dacht ik zo. Als islamiet moet je toch als geen ander weten dat een islamiet NOOIT te vertrouwen is. Dit is ook gebleken in Duitsland waar een zaal werd afgehuurd onder het mom van een toneelstuk… Zoals Mohammed de pedoprofeet zei; “War is deceit”, oorlog is misleiding. En ja, alles voor de zaak van Allah dus Taqiyya is ook een vorm van jihad, leugen en bedrog richting de ongelovigen wordt van de moslim geëist in de Koran. Het kan natuurlijk een vooringenomenheid van Zeepertje zijn maar ik meende zelfs een kleine grimas op de tronie van Aboulaad Aboutaleb te ontwaren. Mohammedanen zijn nimmer te vertrouwen en als u mij nu racisme of islamofobie beticht… ik baseer dit op de islamitische leer die ik heb bestudeerd.

Die Erdogan deed er nog eens een schepje bovenop door te stellen dat wij zullen gaan boeten voor het feit dat er honden en paarden op “zijn” mensen afgestuurd zijn. Zeepertje is van mening dat al die dubbele paspoorters een keus moeten maken en in het land moeten gaan wonen waarvan zij het paspoort willen behouden. Het is zichtbaar en overduidelijk dat die dubbele paspoorten leiden tot een hoop ellende en ook altijd een dubbele loyaliteit, je kunt geen twee heren dienen, om het zo maar even te stellen. Die Erdogan moet helemaal genegeerd en bij of op de Balkan moet het hek compleet gemaakt zodat alle lieden die reislust krijgen op gemakkelijke wijze geweerd kunnen worden, desnoods met wapens. Daar neemt de reislust weldra van af… Die Turken wisten ook weer te provoceren door hun vlaggetje te plaatsen op het Nederlandse consulaat in Ankara. Mark Rutte eist excuses van Erdogan voor de betichting van “NAZI”

En natuurlijk zijn daar weer de krasse verkiezingsuitspraken van diverse heren politici. Sybrand Buma wil onmiddellijke ontbinding van het associatieverdrag met Turkije. Deze overeenkomst bepaalt dat Turken hun paspoort mogen houden EN NIET HOEVEN IN TE BURGEREN… Dienstplicht in Turkije voor de Nederturk is ook al zo’n dingetje. Komt goed met die integratie! Die Jessias, onze nationale snottebel begint policor te zwetsen over internationale verhoudingen, tuurlijk Klaver… zucht.

Dan is daar nog de groep met Turken die negatief zullen gaan stemmen op het Turkse referendum. Zij zijn wel vrij om een en ander te doen, zo is het bezwaar uit het ja-kamp. Weer heel veelzeggend is het gesprekje met een Koerdische Turk die nee gaat stemmen, hij wil niet in beeld gebracht worden in verband met gevaar, bang voor de gevolgen als hij wordt herkend. Alleen dit laatste zinnetje al… Ieder die dreigt, eruit flikkeren of vastzetten en paar jaar dwangarbeid. Dat is namelijk de enige taal die de mohammedaan verstaat. Sprekend over de Nederlandse identiteit met z’n bijbehorende waarden en verworvenheden van vrijheid, waaronder vrijheid van meningsuiting! Al dat gedreig en intimidatie vanuit de islam, Zeepertje heeft daar schijt-genoeg van!! Daarom ook; blocken die Turkse hond Erdogan en helemaal géén zaken meer mee doen. Oh, hoor ik u zeggen, “hond”, dat is toch zeker wel racisme… nou nee, zeker niet, weet u hoe ik door de islamiet genoemd wordt? Lees eens Surah 3:110 + 98:7 en vervolgens Surah 98:6, 8:55 en 48:29 om er zomaar een paar te noemen… (of zoek even op internet) Ik wijk weer wat af, heb daar vaker last van…

In dit hele Turkenverhaal bij de N(O)SB valt niet eenmaal het woord islam, waarmee alle voorvallen zijn te duiden, wel wordt het gekoppeld aan Geert Wilders als zijnde een item in de komende twee debatten met Mark Rutte. Is het niet eigenaardig? Gif gif en nog eens gif, dat is wat de NPOlicor u injecteert. Overigens blijft het vanuit de EU opvallend stil, ja da’s wel begrijpelijk met die “vluchtelingendeal.”

Dan is er nog het rubriekje van de propagandistische campagneblog waaruit weer een aantal onderwerpjes gelicht. Fleur Agema laat het afweten in het nrs2-debat. De tweet spreekt voor zich, de ondertoon waarmee het wordt gebracht zeer zeker niet. Leonie Sazias keert na de verkiezingen weer terug naar 50+ want geen uitzaaiing en dan brengt de NPOlicor nog een statement van de jihadistische hond Kuzu die oproept tot kalmte maar zich niet schaart in de stelling van de Tweede Kamer. Wel moet hij zonodig blèren dat Mark Rutten, Geert Wilders, Sybrand Buma, Lodewijk Asscher en anderen olie op het vuur gooien. Mocht je dit lezen Kuzu, hond, graag maak ik je in een debat af, laat geen spaan van je heel. Je bluft iedereen steeds af (en zij laten dat toe) maar ik heb de aanpak vanuit jouw eigen Koran in het licht van gelijkwaardigheid, integratie of wat DENK dan meent te noemen; acceptatie… Nooit zal Zeepertje de islam of de islamiet vanwege jullie gedachtegoed accepteren!

Onderaan staan verder wederom de categorie 7 blablabla_WatEenGelul items. Deze overige onderwerpen van deze categorie 7 opvul-itempjes, zijn mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

Fijn, gelukkig is daar Willemijn…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.