Islamitische onderdrukking van vrouwen – een nieuwe markt

(Islamic Oppression of Women: A Hot New Market)
  • Helaas voor de meeste vrouwen in het Midden-Oosten zijn sluiers geen “spannende ontwikkeling”, maar een instelling die is opgelegd door een duistere haatideologie. Nadat de islamitische staat werd verslagen in Raqqa in Syrië, gingen veel vrouwen de straat op om hun sluiers af te rukken, en ze werden gefilmd toen ze deze verbrandden.

Een model dat een hijab en volledige bekleding draagt, showt de Anniesa Hasibuan collectie tijdens de New York Fashion Week, 14 februari 2017. (Foto door Neilson Barnard/Getty Images voor Anniesa Hasibuan)

Wij hebben het nu niet over het sombere soort moslim-kledingstuk uit Raqqa of Kabul, maar over een mondiale westerse markt die kleurrijk is, zogenaamd als een vreugdevolle islamitische onderneming.

Eerst was het een moslimvrouw die een hijab droeg in de Playboy. Vervolgens kwam Nike met een “hijab presentatie” voor atleten. Ondertussen opende in het afgelopen voorjaar Aab, één van ’s werelds grootste islamitische kleding detailhandelaren, zijn eerste boetiek in Londen, net op tijd voor de jaarlijkse London Fashion Week. Vogue-Arabië publiceerde zijn eerste gedrukte uitgave. Vorige maand onthulde zogezegd Mattel’s werelds eerste Barbiepop die een hijab draagt, die blijkbaar deel uitmaakt van een nieuwe reeks die gewijd is aan vrouwen die “sociale barrières doorbreken“.

Een conformistische en “inclusieve” richting, die gaat voor de winst, heeft de islamitische sluier veranderd in een zogenaamd nieuw symbool van vrijheid en mode. Islamisten hebben deze psychologie onder westerse elites begrepen, die doodsbang zijn om te worden beschuldigd van “islamofobie”. Dit is hoe de islamitische vrouwenhaat zich heeft omgevormd tot een wereldwijd kledingstuk…

readmore>>
gatestoneinstitute
Also published on Fenixx.org


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.