Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit… @thierrybaudet met Forum voor Democratie naar nieuw hoogtepunt; Nu derde partij in poll

Wat een feest! Langzaam maar zeker wordt het kartel gekraakt. Benauwd schiet de elite in een spagaat waarbij ze steeds feller uithalen en de leider van Forum voor Democratie op de man spelen. Argumenten blijven altijd lastig te pareren voor de gevestigde orde, er komt dan steeds grotere onzin uit.

Het zal niet lang meer duren voor ze geen geluid meer geven omdat ze al hun krachten nodig zullen hebben om überhaupt te kunnen ademen. De zuurstof wordt langzaam in een wurging uit hun toch al zieke lichaam geperst en snakkend naar lucht zullen ze sterven en daarmee ook hun megalomane hobby-projectjes waar Nederland niet langer op zit te wachten. Zelf denkt die pluch-plakkers-club met de grote lijder leider Rutte voorop daar anders over, werkelijk totaal losgezongen van de werkelijkheid zoals hier terug te zien in het onderste clipje (44:15).

Enfin, het zal niet lang duren voor de clubjes van Rutte, Pechtold en Buma gemillimeterd worden. Hier een samenvatting van het bruisende FvD partijcongres 2017, vandaag gelanceerd door Forum voor Democratie. Voor de seperate sprekers met hun volledige speech klik hier.

  • Hoogtepunten FVD Partijcongres 2017 – RAI Amsterdam

En man man man, wat gaan ze als een speer, twee weken terug nog de vierde partij, nu reeds de derde

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou, bij zo’n uitslag hoort natuurlijk een feestje met leuke clip van de Partij van de Liefde;

En er zijn meerdere mensen die totaal flabbergasted zijn…

En nu nog de mainstream media NPO met hun gif de lucht uit de longen persen; Opdat het volk niet langer middels door de overheidssubsidie ingegeven wiegeliedjes in slaap gehouden wordt. Stoppen met de eenzijdige en gekleurde berichtgeving met halve waarheden.

  • Kamer volgt Baudet: Geen extra belastinggeld naar NPO

Een even zo fijne dag en groet Zeepertje

Gerelateerd; ad>> tpo>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.