PVV Brabant: ‘Opblaasbare vluchteling in Breda is waanzin’

BREDA – ‘Waanzin‘ en ‘een verheerlijking van de massa-immigratie‘. De Brabantse PVV-fractie heeft geen goed woord over voor de metershoge opblaasbare vluchteling die woensdag Breda binnenvaart.

De zes meter hoge opblaasbare vluchteling.De ‘Inflatable Refugee’ is onderdeel van het festival Graphic Matters en bedoeld om de vluchtelingenstroom onder de aandacht te brengen. ,,Kan Gedeputeerde Staten uitleggen hoe Brabant daarmee ‘nóg aantrekkelijker’ wordt?”, vraagt de PVV Noord-Brabant. Daarmee verwijst de partij onder meer naar de samenwerking van Graphic Matters met VisitBrabant, de marketingorganisatie  van de provincie.

,,Hoe past het promoten van een zes meter hoge ‘opblaasbare vluchteling’ bij de taakstelling van VisitBrabant? Deelt u de mening van de PVV-fractie dat het waanzin is om belastinggeld te verspillen aan het verheerlijken van de massa-immigratie?”

‘Deugpropaganda’

Ook op andere fronten kan Graphic Matters niet door de beugel, meent de PVV. Het festival ‘promoot posters met eenzijdige stellingnames van anti-Trump en pro-islamisering’…

leesverder>>
bd

  • Opblaasbare vluchteling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.