Nederlandse jihadist: “Linkse overheid komt dichtst bij sharia”

De Nederlandse jihadist Marouane B., die in 2013 naar Syrië vertrok, heeft een interview gegeven aan de Nederlandse krant WNL. Daarin heeft hij het onder andere over zijn visie over de Nederlandse politiek, zijn wens om terug te keren naar Nederland en zijn rol bij terreurgroep Islamitische Staat.

Nederlandse jihadist: Marouane B. is een 22-jarige jihadist afkomstig uit het Nederlandse Arnhem. In 2013 reisde hij naar Syrië om er zich te vervoegen met de strijders van terreurgroep Islamitische Staat…

/Geen spijt

Spijt van zijn vertrek naar Syrië heeft Marouane absoluut niet. “Nee. Ik heb de voordelen en nadelen goed afgewogen”, aldus Marouane. “Ik vecht hier om de minderheden te beschermen, daarbij bescherm ik ook moslims. Door te sterven voor deze groepen zal ik Ins sha Allah beloond worden met het paradijs.” 

Hij is dan ook bereid een kamikazeactie uit te voeren als hij daarbij andere militairen kan meenemen. “Ik zou het geen probleem vind om een kamikazeactie uit te voeren waarbij ik tien andere militairen meeneem, want dat zijn dan tien onderdrukkers minder”, aldus Marouane. “Ik ben een grondsoldaat, die in staat is om een martelaarsoperatie uit te voeren.”…

leesverder>>
sceptr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.