Groepsaanranding verdeelt Marokko

Een filmpje met minderjarige jongens die een jonge vrouw aanranden in een bus in Casablanca, verhit de gemoederen in Marokko. Sommige socialmediagebruikers zijn woedend dat de buschauffeur en eventuele medepassagiers niet ingrepen, anderen wijzen het slachtoffer na met de vinger. De vermeende daders werden gisteren gearresteerd.

De video ging zondagavond viraal. De beelden tonen een groepje tieners in bloot bovenlijf dat een huilende vrouw op klaarlichte dag hardhandig heen en weer duwt in een bus en luid lachend haar intieme delen aanraakt.  Het halfnaakte slachtoffer smeekt de jongens haar met rust te laten, maar zij gaan rustig door met het ontkleden, bepotelen en beledigen van de vrouwelijke passagier terwijl de bus doorrijdt en niemand ingrijpt.

De groepsaanranding vond afgelopen vrijdag plaats in Casablanca in een bus van M’Dina Bus, zo maakte het vervoersbedrijf gisteren bekend. De chauffeur ligt nu publiekelijk onder vuur omdat hij niet ingreep, maar zijn werkgever verklaarde tegenover Marokkaanse media ‘dat dit niet afgeleid kan worden uit een 1 minuut durend filmje’.

leesverder>>
hln

  • innocent girl was gang raped on a bus in Morocco and no one tried to help +18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.