De jihadziekte zal zich blijven verspreiden

Feiten zijn hardnekkig en de realiteit weerbarstig: terwijl we verontwaardigd naar de verte tuurden waar op een ander continent één dode viel door het extreem-rechtse geweld van een Afbeeldingsresultaat voor jihad in the westgemotoriseerde nazi-sympathisant, viel op ons eigen vasteland het 128ste slachtoffer binnen 13 maanden van het gemotoriseerde islamofascisme.

Zeker, Amerikaanse neonazi’s uit Charlottesville zijn walgelijke en gevaarlijke engerds. Maar in ons midden zijn andere engerds opgestaan die nog walgelijker en gevaarlijker zijn. Akelige griezels die sinds 14 juli vorig jaar 128 keer meer slachtoffers met hun voertuigen hebben gemaakt en ervan dromen onze samenleving en die van Europese buren te vernietigen. Deze hardnekkige feiten verdienen meer dan ooit onze volle aandacht.

Gerelateerde afbeeldingVanzelfsprekend is het goed dat in Amsterdam een solidariteitsdemonstratie voor het slachtoffer uit Charlottesville werd gehouden (hoewel de link bij demonstranten tussen deze moord en twee Kamerleden beneden alle peil is). Maar naar ik weet is er in Amsterdam nooit een demonstratie geweest na de gemotoriseerde islamofascistische aanslagen van Nice (86 doden), Berlijn (12 doden), Londen (2 doden), Stockholm (6 doden), Londen (8 doden) en Barcelona/Cambrils (14 doden)…

leesverder>>
trouw\SylvainEphimenco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.