Waarom Thierry Baudet volle zalen blijft trekken

Terwijl de ogen van het land gericht zijn op de dichte deuren waarachter de formatie plaatsvindt, trekken de nieuwe Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum voor Democratie het land door, van het ene afgeladen zaaltje naar het andere. Hun populariteit lijkt groeiende.

Ze waren dé grote verrassing van de Tweede Kamerverkiezingen. Vanuit het niets haalde Forum voor Democratie twee zetels. De ambities zijn torenhoog: lijsttrekker Thierry Baudet mikt bij de volgende verkiezingen op twintig. Om dat te bereiken zet hij flink in op sociale media, maar blijft hij ook het land ingaan, naar zalen die een gemiddelde CDA-politicus al lang niet meer vol krijgt: tweehonderd, driehonderd stoelen.

Thierry Baudet en Theo Hiddema wel. Sterker nog: wie een stoel wil bemachtigen bij een Forum voor Democratie-‘event’ moet er op tijd bij zijn. Een kwartier voor aanvangstijd is in ieder geval te laat…

/Yernaz Ramautarsing, bij de afgelopen verkiezingen nummer negen op de kandidatenlijst, zorgt altijd voor het inleidende praatje…

leesverder>>
trouw

  • “Immigratie is een van de grootste problemen van onze tijd” – RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT
  • Thierry Baudet In Debat Met VVD’er Over Islamisering in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.