Migranten, hoe eenvoudig kan het zijn…

Ja, zomaar even voor de vuist weg. Natuurlijk verre van compleet en verfijnd maar ja, elk idee welkom zeg ik maar. Misschien vindt u het te soft, misschien wel te streng? Ach, het is allemaal niet zo moeilijk zolang we als Nederland maar in de gaten houden dat we onze eigenheid nooit, maar dan ook NOOIT verliezen.

Flowchart voor het proces van de migrant vanaf moment van binnenkomst of aanhouding. Klik plaatje voor groot beeld…

Daarom moeten er duidelijke regels zijn, wij zijn de gastheer en de gasten hebben zich naar die regels te voegen. De regels zijn gericht op behoud van de eigen cultuur en vrijheden en aan de gasten dan verder geen boodschap me dunkt. Wij stellen ze op en zij moeten zich daaraan conformeren. Wanneer het ze niets lijkt zijn ze zeker vrij om weer te vertrekken. Alles wat hier los rondloopt moet achter slot en grendel om illegaliteit, en daarmee ook criminaliteit te voorkomen.

En zeker, als ik er langer over nadenk dan schieten mij absoluut additionele zaken te binnen die er nog aan toegevoegd dienen te worden. Of ben ik nu te streng? Misschien vindt u mij wel een racist of duidt u hier een xenofobe houding.

Ach, het zal me wat. Tegen elke prijs moeten we voorkomen dat de islam hier een te grote invloed krijgt. Het zal onze ondergang worden. Leest u zelf eens in dat boek genaamd koran. U zal tot de ontdekking komen dat Zeepertje niet overdrijft. Reeds in zoveel items heb ik u met verzen om de oren geslingerd dat ik dat nu even achterwege laat. Er staat voldoende aan korans online waarin u kunt zoeken om te lezen, ook in het Nederlands. Surah (hoofdstuk) 2 t/m 5 en 8, 9 dan bent u al voldoende ingelezen over de haat die de islam jegens u koestert!

Laat u mij even weten wanneer u nog hete hangijzers dit aangaande heeft? Deze flowchart zorgt sowieso al voor heel veel afval, misschien moet ik het uitval noemen…

Groet, Zeepertje
Also published on Fenixx.org

>Geen videootje dit keer want dat leidt de aandacht maar af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.