Jongerenwerker Amsterdam-IJburg koestert radicaal gedachtegoed

Sinds 2013 is Safoan Mokhtari (33), alias rapper Kami Kazi (KROON ARABIEREN MITS ISLAMITISCH-KOGELS AAN ZIONISTISCHE INFILTRANTEN), ambitieus jongerenwerker in IJburg. Eerder woonde hij in Amsterdam-Geuzenveld, waar hij opgroeide en bevriend raakte met Ahmed Marcouch (PvdA), indertijd stadsdeelvoorzitter Slotervaart en inmiddels toekomstig burgemeester van Arnhem…/

Afbeeldingsresultaat voor Safoan MokhtariSafoan Mokhtari, die in zijn jonge jaren verschillende keren vastzat, kwam tot zelfinzicht en koos het rechte pad. In zijn jeugdjaren haatte hij de Hollanders, zo is te lezen op de website ThePostOnline, dat fragmenten van de autobiografie van Ahmed Marcouch publiceerde…/

Bovendien koestert Mokhtari politieke ambities, die door prominent PvdA’er Ahmed Marcouch worden erkend…/

Zijn vriend Ahmed Marcouch is geregeld in IJburg te vinden, waar Mokthari en hij onder andere de bijeenkomst ‘Skot Die Torie, twee broerders, een pad’ organiseerden. ‘Ik mag mijzelf zijn mentor noemen’, schrijft Marcouch op zijn Facebookpagina…/

Wie jongerenwerker Safoan Mokthari volgt, ziet echter ook een duistere kant van hem opdoemen. Zo noemde hij in 2015 op Facebook een jongere in IJburg die vastzit een ‘Strijder’, die moet worden bevrijd. ‘Free de Strijder!’…/

Kennelijk is deze voormalige hater van de westerse samenleving zijn oude houding niet wezenlijk kwijtgeraakt. Ook IJburg kampt met problematiek van voornamelijk Marokkaanse criminele jongeren…

leesalles>>
xandralammers

Gerelateerd; groene>> humanistischealliantie>>

Nou, zeg het maar, wat een geweldspromotie achteraan deze clip… (va 5:00>)

  • Kami-Kazi & Naffer – Insane Videoclip (HD Version ORIGINAL)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.