Nigel Farage schopt Jean Kloot Juncker effe onder z’n ballen

Transcript EuroscepticsNL

Stel je eens voor: je nodigt een belangrijke gast uit voor een diner. Je hebt je goed voorbereid want er moest worden gesproken over een aantal belangrijke, vertrouwelijke zaken.

Je dacht dat alles goed was gegaan, maar al snel vertelt je gast de buitenwereld dat jij, de gastheer, begoocheld bent. Hij zegt dat je in een ander sterrenstelsel leeft.

De inhoud van de gesprekken wordt vervolgens gelekt aan een oppositiekrant en er wordt aan toegevoegd dat het eten ook niet zo lekker was. Een paar dagen later, als blijk van extreme prikkelbaarheid, wordt door die gast ook nog de nationale taal belachelijk gemaakt. Dat zag er trouwens een beetje knullig uit, nu bij het Eurovisie Songfestival 90% van de liedjes in het Engels werd gezongen.

Als jij de gastheer bent en je bent zo behandeld door iemand waarvan je dacht dat hij belangrijk was en dat je hem kon vertrouwen, denk ik dat je je moet afvragen of je het wel tegen een redelijk mens hebt. Ik betwijfel, meneer Juncker, of dit normaal gedrag van u is in Luxemburg, want in elk deel van de beschaafde wereld zou dit gedrag worden gezien als gedrag van een grote pestkop. Ik zal u zeggen dat deze poging tot pesten van de Britten niet werkt. 68% van de Britten wil inmiddels een Brexit. En daarbovenop eist dhr. Barnier ook nog eens een belachelijke som losgeld van 100 miljard euro.

Het wordt tijd dat we volwassen en redelijke eisen van de EU krijgen, anders zullen wij onszelf gedwongen zien om weg te lopen bij de onderhandelingen voor het eind van dit jaar. We kunnen geen twee jaar tijd verspillen aan deze farce, er is een grote wereld daarbuiten. Ik ben het zeer zelden eens met marxisten, maar misschien had dhr. Varoufakis wel gelijk over onderhandelen met de EU: “het is een technocratie die zich wanhopig vastklampt aan zijn eigen exorbitante, onwettelijke macht.

U mag de Griekse democratie dan wel vernietigd hebben twee jaar geleden, maar dat gaat u ons niet flikken.

  • Nigel Farage: “De EU wil de Britten pesten – maar het zal ze niet lukken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.