Wat een heetgebakerd agressief kutvolk is het toch (UPDATED)

Ja, het is weer eens raak met het leger van Erdogan, en wederom in negatieve zin.

Het maakt helemaal niet uit waar die Erdohond naar toe gaat, overal zorgt dat voor spanning. En de aanhangers laten geen kans voorbijgaan om er op los te timmeren, of dat nu in dat woestijnland van ze is of terwijl ze op bezoek zijn bij president Trump in de Verenigde Staten.

In het eerste filmpje is de man met het gele shirt degene die er met gestrekt been ingaat waarna de politie de gemoederen weet te bedaren door de aanvallende Erdogan soldaten terug te drijven op de stoep. Dan komt dat geelhemd verhaal halen door samen met anderen heel zielugh zich voor die politie te posteren met open armen; “Kijk eens wat zij gedaan hebben“. En ja, de koran leert dat gelijke vergelding immer is toegestaan dus dat dient dan effe vereffend te worden.

U ziet de Koerdische demonstranten keurig op de stoep blijven terwijl de politie alles in het werk moet stellen door een ketting te vormen om het Erdogan leger in bedwang te houden.

  • Pro-Erdogan And Pro-YPG Big Fight At Washington Turkish Ambassy part 1

In het tweede filmpje is er geen houden meer aan en breken ze door het cordon heen waarop de beuk erin gaat. De  politie vliegt alle kanten tegelijk op en verliest de controle, de demonstranten trachten te vluchten door het veld op te rennen maar de bloedhonden van Erdogan zijn niet te stuiten, er vallen zo’n 10 gewonden…En wat is dit wederom een dhimmitude houding van de politie ter plaatse, hoezo geen waarschuwingsschot en vervolgens gericht die soldaten in de poten knallen? Enfin kijkt u zelf.

  • Pro-Erdogan And Pro-YPG Big Fight At Washington Turkish Ambassy part 2

Wat een KUTVOLK!

UPDATE 18 mei; Met Die Erdohond op de eerste rij:

Wie gaf de opdracht? De islamitische maarschalk zelf!!

Lees op Sputnik (Engels)

Update 19mei; thejournal

Also published on Fenixx.org

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.