Moslima: kinderen thuis voor offerfeest, eist 10.000 euro want kinderen niet op klassenfoto

by Annabel Nanninga

De vrouw meent dat er sprake is van ‘moslimdiscriminatie’, rechter gaat hier in mee.

Het AD schrijft over een opmerkelijk gevalletje islamisering: een moslima die haar kinderen op de seculiere Maria Montessorischool in Den Haag deed, werd gefaciliteerd in haar geloofsbeleving door vrije dagen voor haar kinderen te eisen en te krijgen met het islamitische offerfeest.

Helaas kwam er net die dag een schoolfotograaf op school, een afspraak die niet verzet kon worden. Dus regelde de seculiere (!!) school speciaal een vervroegd fotomoment voor de ettelijke islamitische kinderen die vrij hadden gekregen (!!) voor hun islamitische feestdag. Dit was mevrouw niet goed genoeg en bijgevolg staan haar kinderen nu niet op de klassenfoto.

Zij stelt gediscrimineerd te zijn en eist 10.000 euro (!!) van de school. De rechter lachte zich dood, vond dat een school die 10K wel beter kan gebruiken dan voor de afperstactieken van een lid van de chronisch beledigde langetenen-religie en ging over tot de orde van de dag De rechter ging daar gisteren in haar voorlopige oordeel in mee (!!) : “Ik denk niet dat het schoolbestuur genoeg heeft gedaan om het onderscheid dat is gemaakt door de foto op de islamitische feestdag te plannen, op te heffen.”…

leesverder>>
tpo\annabelnanninga

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.