Open brief aan heer Geert Wilders

Geachte heer Wilders,

Ik heb een aantal vragen voor u, gewoon, recht op de man af. Geen politiek correcte prietpraat maar heel direct. De vragen zal ik eerst stellen en daarna zal ik mijn visie en gevoel, mijn gedachten daaromtrent verwoorden.

 • Wat betekent het als u zegt; “Kom op iedereen, laat van u horen?” of “Nederland, word alsjeblieft wakker?!” of wanneer u in uw laatste video stelt; “Het is tijd dat ‘we’ massaal laten horen dat ‘we’ het niet langer pikken?!” of “We moeten ons land weer terugveroveren?”
 • Wat betekent voor u; “Kom in verzet?
 • Wat is uw rol in voorgaande of wat voor rol wilt u erin hebben?
 • Waarom is de PVV zo ontzettend low-profile geweest tijdens de campagne?
 • Waar ligt uw prioriteit… nationaal of internationaal?
 • Wilt u überhaupt gebruik maken van anderen in uw strijd tegen islam?

Tweets

Uit voorgaande vragen spreekt van mij uit natuurlijk een dosis scepsis die ik nader wil duiden. De reden dat ik dit schrijven in een open brief vervat heeft alles te maken met de geslotenheid van u. Op geen enkele wijze heb ik op twitter bijvoorbeeld een interactie met u gehad ondanks vele tweets met expliciet uw twitter-handle erin vermeld. Waarom? Bent u niet geïnteresseerd in wat zich allemaal afspeelt bij uw achterban? Beter wellicht eerst te vragen wat u als uw achterban beschouwt?

Wanneer ik uw TL even doorblader dan zie ik bijvoorbeeld de volgende (re)tweets;

I will speech in LA, May 21st, at the Heroes of Conscience Awards 2017
Tweet van uw video in t portugees “Geert Wilders: “Estamos sendo colonizados””
Een meme;  “We are being colonized” met de Nederlandse versie eronder
RT van krant BBC/Turk; “Wilders: ‘zelfs kamelen in Saoedi-Arabië is meer waard dan vrouwen’”
RT Elsevier over zelfde stuk met kamervragen Saoedi-Arabië – vrouwenrechten UN
RT Telegraaf over zelfde stuk met kamervragen Saoedi-Arabië – vrouwenrechten UN
Tweet over islam/mohammed/koran in t engels crooked, poison,lie
Tweet met kamervragen over Saoedi-Arabië – vrouwenrechten UN in t Engels
Tweet met kamervragen over Saoedi-Arabië – vrouwenrechten UN in t Nederlands
RT “Zo zo” over een pic van boek “Koning Wilders”
RT PJW over uw engelstalige videoboodschap “Defend our Freedom”
RT eigen tweet Marine Le Pen Présidente!
RT eigen tweet met selfie “Congratulations sent to Marine Le Pen.” In t Engels
RT eigen tweet met selfie “Congratulations sent to Marine Le Pen.” In t Nederlands
RT MarineLePen “Vive le Peuple ! Vive la République ! Vive la France !”
RT MarionLePen “Nos électeurs ne sont pas xénophobes…
RT eigen tweet “12.5 years 24/7 police protection.” Engels
RT MarineLePen “Il s’est passé des choses très fortes…”
RT eigen tweet “Sluiten die haatpaleizen!”
RT eigen tweet “*** VIDEO *** Defend Our Freedom!” Engels
RT eigen tweet “*** VIDEO *** Defend Our Freedom!” Nederlands
RT eigen tweet “Geert Wilders openhartig in interview:” bericht telegraaf
RT eigen tweet “12.5 jaar beveiligd.” Nederlands
RT eigen tweet “GEFELICITEERD VVV-VENLO!!!”
RT eigen tweet “Collega Gidi Markuszower loopt over naar SP”

Tot zover uw TijdLijn van de dagen 21 t/m 25 april 19:10

Achterban

Wie is uw achterban heer Wilders? Zijn dat de prominenten uit het buitenland van zusterpartijen? Marine en Marion Le Pen bijvoorbeeld? Zijn het de kranten waarin uw foto prijkt in gepubliceerde artikelen? Streelt het uw ego zo, dat een boek cover van koning Wilders een tweet waard is? Alle internationale aangelegenheden waar u naar toe gaat… zit daar uw achterban? Het zou kunnen. Misschien zie ik het verkeerd.

Persoonlijk krijg ik toch het idee dat u de door het buitenland geboden (of door u gezochte) podia belangrijker acht dan uw NEDERLANDSE achterban. Nimmer is er interactie tussen de “gewone man of vrouw” uit uw NEDERLANDSE achterban en u. Eén van mijn vragen was dan ook wat het betekent als u roept; “Kom in verzet.” Richt u zich dan tot de leiders van de zusterpartijen? Richt u zich dan tot de organisaties of allianties in het buitenland die u een podium bieden? Misschien zie ik het verkeerd.

Ik heb namelijk niet het idee dat u zich richt tot de NEDERLANDERS omdat u in het geheel niet met hen bezig bent. Maar u dient toch het NEDERLANDSE volk? U bent toch partijleider van een NEDERLANDSE partij? U wilt zich toch hard maken voor het NEDERLANDSE belang? U wilt toch voorkomen dat de NEDERLANDSE cultuur ondergeschoffeld wordt door de oprukkende en inmiddels alom aanwezige islamisering? U wilt toch ONS NEDERLAND beschermen tegen de dominantie van de islamitische influx alhier? U wilt toch dat NEDERLAND zich ontworstelt aan de EU dictatuur? U wilt toch dat NEDERLAND zijn grenzen dichtgooit voor verdere islam invasiërs? Het zijn toch de NEDERLANDSE waarden en tradities die u in ere wilt houden? Misschien zie ik het verkeerd.

Communicatie

Ja, hier klinken cynische woorden over welke ik lang heb getwijfeld. Uiteindelijk ook de twijfel van een persoonlijke brief aan u of een open brief zoals nu. De aanfluiting van de resultaten voor de PVV met verkiezingen hebben me een maand lang doen bezinnen. Ik ben een PVV-er van het eerste uur en mijn stem de laatste jaren als zodanig ook. Met regelmaat schrijf ik de laatste jaren artikelen over de impact, de gevaren en gevolgen van het accepteren van de islam. Een aantal ervan heb ik ongeveer een jaar terug naar ALLE Tweede Kamerleden gemaild. Wel triest dat D66 Pechtold de enige was die een reactie gaf, al was het dan maar promotie van z’n eigen partijprogram.

Eerder heb ik gereflecteerd op de capaciteit die de PVV zocht aangaande kandidaat Tweede Kamerleden, echter met een negatief resultaat zoals 4 maanden nadien bleek uit een toegestuurde mail, Soit. Aan mijn schrijven heeft t niet gelegen, waarschijnlijk het ontbreken van politiek bestuurlijke ervaring maar zonder opgaaf van reden blijft dat altijd gissen.

Voorts kwamen de verkiezingen in zicht en na de zomer ontstonden bij diverse politieke partijen al wat campagneperikelen. Ik heb u in dit licht op 14 september 2016 persoonlijk een brief geschreven waaruit ik het laatste gedeelte (ongeveer een derde van de totale brief) wil weergeven;

Ik schrijf u deze brief als noodkreet. Er MOET hier in Nederland iets veranderen, het gif van fout links  en islam gedachtengoed als indoctrinatie is reeds alom in de komende generatie aanwezig, zij worden en zijn al zo vergiftigd  via bv de media MSM of opleidingsinstituten waar foute leugens en beelden worden voorgeschoteld. De kinderen worden in hun onschuld en onwetendheid volgestopt met gedachten die zich onherroepelijk spoedig op hen zullen wreken. Een touw om de nek dat steeds strakker wordt aangetrokken. Het is aan ONS om de komende generatie daarvoor te behoeden.

We need more EXPOSURE !!

Hierbij wil ik zeker u ook wat punten van kritiek geven, opbouwende kritiek!

U heeft geweldige toespraken gehouden die inhoudelijk veel en goede informatie geven met betrekking tot islamisering en vooral ook de implicaties en gevaren ervan. In Amerika, Dresden en Malmö bijvoorbeeld. In het Duits of Engels. En natuurlijk is het goed om in verbinding te staan met zusterpartijen elders. Dergelijke toespraken mis ik in Nederland, gewoon in het Nederlands zodat het voor IEDER toegankelijk is. Niet iedereen spreekt tenslotte een buitenlandse taal.

Het is nu tijd voor de PVV om in Nederland “herrie” te maken, overal en altijd. Met herrie in deze context bedoel ik het voortdurend bij elke gelegenheid het PVV geluid uitdragen met inhoudelijke argumenten en onderbouwing. Niet alleen maar wekelijks een aantal one-liners op Twitter of een enkele reactie op gebeurtenissen. U volgt daar nul mensen… Waarom? Ik mis interactie met uw achterban. Ik zie ook zelden andere mensen van uw partij een podium pakken, deze hebben iets meer interactie op Twitter. Naar mijn idee moeten ALLE kanalen NU ten volle benut gaan worden zoals social media maar ook youtube met vervolgens tweets om erop te attenderen wanneer er goede speeches online staan, schreeuw schreeuw schreeuw!! Overal en altijd, delegeer ook naar andere partijleden, stuur ze het land in en kondig het aan op social media, trek ten strijde… zogezegd.

Ook PR materiaal, posters, stickers whatever, stel het gratis ter beschikking aan uw achterban. Mobiliseer mensen en vertel duidelijk wat de gevaren zijn van de islam door ook telkens te verwijzen naar hun koran boek door er teksten uit aan te halen die betrekking hebben op wat u uw achterban vertelt, onderbouw uw statements met de islamitische teksten. Koppel dit aan het feit dat verandering bij wet ook lastig is onder het juk van de EU door gebondenheid middels allerlei regels en contracten etc… Geef ook heel duidelijk weer waar bij de PVV de positieve punten zitten in dit licht ten opzichte van de nieuwe afgesplitste partij VNL. Maak de PVV NU GROOT door a la Donald Trump campagne te voeren. Zorg voor “verstoring” in de gedachte van de samenleving.

Het A4 program, GEWELDIG, wie durft dat van de andere partijen? Maar ga het duiden en onderbouwen. Laat er ook posters van drukken en verspreid, stel ter beschikking! Maak meer kabaal.

Ga vol in de aanval op Kuzu en leg zijn gevaar voor ONS land uit door uit te leggen dat de man bezig is met civiele jihad door infiltratie. En dat dat ook geldt voor andere mohammedanen als Marcouche, Aboutaleb, Arib etc… Uiteindelijk wanneer de islam de overhand krijgt, keren zij zich tegen ons !! ZEG HET GEWOON en onderbouw het vanuit kennis zoals Jansen dit geweldig kon. Islam geeft zoveel handvatten voor uw campagne, heer de Graaf van uw partij moet daar toch ook afdoende kennis over hebben?

VELE mensen zullen bereid blijken de straat op te gaan maar er dient wel constant iemand de leiding te nemen, wie kan dat beter dan “HUN” partij… de PVV!!! Zelf ben ik bereid voor de PVV me in te zetten, zelfs tegen reiskosten en verder om niet, in den Haag. Ik heb in december jl. niet voor niets gereageerd, de brief (mail) moet nog ergens in uw bezit zijn.

We need more EXPOSURE !! Het geluid is nog veel te soft.

Ik hoop op een spoedige reactie uwerzijds.

Tot zover het laatste gedeelte van mijn brief aan u. Helaas mocht ik tot op de dag van vandaag nog niets vernemen.

Betrokkenheid

In een eerder gedeelte van bovenstaande brief had ik u verteld over een bijeenkomst van Pegida waar ik de door mijzelf ontworpen (en laten drukken) stickers tegen de islam om niet heb uitgedeeld. Ze vonden gretig aftrek. Even terzijde mag u gerust weten dat er van mij uit honderden eurootjes in zaten hoewel ik geen inkomen heb (door een stapel stenen waarin ik woon eigendom is en ik geen Ibrahim heet en ook niet uit Somalië kom.)

Nadien heb ik op een achttal Social Media platforms de stickers tegen kostprijs gepromoot. Gelukkig bleef deze actie niet onopgemerkt door diverse sites en zij vielen mij bij door mede-promotie waarvoor ik ze zeer erkentelijk ben.

Hoe dan ook, ik zit vol idealisme en daar kwam deze actie ook uit voort. Zeker geen verdienmodel. Nu heb ik diverse gesprekken gevoerd met deze mensen van Pegida waaronder de voorman Edwin Wageveld, stuk voor stuk realisten die hetzelfde voorstaan als u. Toch heeft u nimmer deze club ondersteund in welke vorm dan ook. Zij dragen, evenals u, het anti-islam en anti-EU geluid uit. Wellicht wilt u zich er niet mee associëren? Als dat zo is dan wil ik u vragen; “Wat is dan de reden?” Triest om te constateren dat er in Breda destijds (juni 2016) maar een 100-tal betogers waren. Wel een enorme hoeveelheid blauw te voet en te paard, als ook ME-eenheden, wat een kosten voor de gemeenschap. Het bleek zeer nodig gezien het Antifa geweld aldaar aanwezig.

Weet u wat ik vreemd vind heer Wilders? Dat u dergelijke partijen niet verenigt, niet insluit door uw support uit te spreken. “Kom in verzet” is exact wat deze mensen doen, en erg dapper. Nee, u heeft hen nooit bezocht op een demonstratie ondanks dezelfde gedachtenlijn. U ambieert wel een internationaal podium door in Dresden op te draven als spreker op een bijeenkomst van Pegida Duitsland. Is dat uw achterban?

Je moerstaal

Ook reist u af naar Australië als spreker voor een internationaal podium geboden door de anti-islamitische Australian Liberty Alliance (ALA). Ook de toespraken in de USA of in Scandinavië, daar waar speeches, interviews op youtube te vinden zijn is alles in het Engels (of Duits) en praktisch alles is zonder ondertiteling. Nu is dat voor velen geen probleem daar zij betreffende taal voldoende beheersen. Geldt dit voor heel uw achterban? Ik denk zeker van niet. Wanneer u pretendeert voor NEDERLAND te strijden, zorg dan zelf ook voor toespraken in het NEDERLANDS, ONZE taal die voor IEDEREEN die met u sympathiseert en op u wil stemmen begrijpelijk is.

Zelf verricht ik vertaalwerk voor Bill Warner maar om nu ook nog al uw speeches te vertalen? Uw eerste plicht richting uw NEDERLANDSE kiezer lijkt mij. Of het nu gaat om interviews bij BBC-hardtalk of Ezra Levant van de Rebel, zorg voor ondertiteling wanneer u de NEDERLANDERS maximaal wil bereiken. Maar misschien zie ik het verkeerd?

Uitleg, onderbouwing en kennis

Dan een punt over het overbrengen van de boodschap. U draagt uw boodschap kraakhelder uit. Hetgeen u wilt bewerkstelligen en de reden waarom u dat wilt doen. Daarbij noemt u de gevaren die ons bedreigen vanuit de islam. U spreekt over inperking van vrijheden, vervolging van christenen en joden, bedreiging van homo’s, kindhuwelijken enzovoorts. Allemaal valide punten en voor velen die iets van de islam weten begrijpelijk. Hierbij blijft het.

Géén onderbouwing van deze punten vanuit de islamitische literatuur. En daar zit nu juist de echte kracht, de argumenten weer te geven met onderbouwing door aanhaling van teksten uit diezelfde verderfelijke literatuur van deze ideologie om daarmee het gelijk aan te tonen van de incompatibiliteit met ONZE Westerse samenleving. Nu kan ik vele namen gaan noemen die u als voorbeeld kunt hanteren maar zal dan altijd anderen tekort doen. Maar kijkt u eens naar een Robert Spencer of David Wood. Zij dragen feitelijk dezelfde boodschap uit maar ondervinden minder agressie door onderbouwing vanuit de islamitische literatuur. De moslim kan maar lastig de eigen koranteksten weerspreken nietwaar?

Ook heb ik eerder in artikelen geschreven dat Kennis van de ware aard van de islam tevens de grootste vijand is van de islam. En precies die vijand moet richting uw achterban, inhoudelijke kennis. Noem de surahs bij naam en reciteer ze als onderdeel van uw betogen. Gooi er een surah 4:34 in wanneer het gaat om vrouwenonderdrukking binnen de islam, om maar een voorbeeld te noemen.

Verkiezingscampagne

Terug naar de eerdere brief. Terug naar de verkiezingscampagne. Is er überhaupt sprake geweest van een verkiezingscampagne? U bent vrijwel onzichtbaar geweest, een paar bezoekjes her en der. Goed, er was op zeker moment een veiligheidsissue gaande waardoor u een aantal dagen low-profile bent geweest. Maar is er sprake geweest van enige manifestatie waarbij u mensen in grote getale hebt gemobiliseerd? Bijeenkomsten die impact hadden? Massale toestroom op een groot evenement die minuten MSM prime time opslokten? Zeg maar “Exposure” waarover nog dagen werd gesproken?

Bent u zichtbaar geweest voor mensen die uw verkiezingspotentieel waren? NEE, het is een flauw uitdragen van 140 tekens geweest met tussendoor wat meme’s op twitter. Nu is dat een mooi medium maar ik heb u in mijn schrijven van september wat zaken voorgelegd zoals te lezen hierboven in de brief. Dit was de tijd geweest. Toen had het moeten gebeuren. Toen had de PVV moeten excelleren. Promo-materiaal? Ik heb het niet kunnen bemachtigen. Nederland had VOL moeten hangen. Overal hadden hordes mensen met flyers moeten rondtrekken.

Podia, Social Media

U had moeten kiezen voor de NEDERLANDSE podia, zelfs de foute als Pauw of DWDD. U bent toch weerbaar genoeg? U weet toch waar u het over heeft? Nee, de hele aanloop naar de verkiezingen was een rampzalige vertoning. De elite heeft op dat punt zelfs gelijk wanneer zij het hebben over twitteren vanaf de zijlijn. Het had èn èn èn moeten zijn. Overigens, het overgrote deel van uw NEDERLANDSE achterban bevindt zich waarschijnlijk niet op twitter en zullen hooguit een kort berichtje in het “linkse” NPO journaal horen, wanneer de NPO dat noemenswaardig vindt…

Kansen

En die mocro’s als lek in de beveiliging had u direct moeten aangrijpen door uitgebreid te etaleren over de civiele jihad, de infiltratie in allerlei organen gekoppeld aan issues over veiligheid en tevens was hier een prachtige gelegenheid om te spreken over het islamitische fenomeen Taqiyya en ook over integratie in het licht van de islam. Maar dat is allemaal niet gebeurd. U had alle kanalen via krant, tv, Social Media en gewoon “live” moeten benutten. Het is niet gebeurd. De afgelopen verkiezingscampagne had het “momentum” moeten zijn. Het is niet gebeurd.

Initiatieven, support

Aangezien een reactie van u op mijn brief in september uitbleef, als ook promo-materiaal, heb ik zelf uiteindelijk uit wanhoop PVV stickers ontworpen eind november en laten drukken in een oplage van 20.000 stuks. Ja, ik moest er zelfs geld voor lenen van familie maar ja, wanhoop en idealisme dreven mij. Het moest NU gebeuren. Het promoten is door diverse sites handen en voeten gegeven via ads en een “kerst” artikel van mijn hand. Natuurlijk heeft deze sticker (wederom tegen kostprijs) met een goede boodschap over islam, grenzen en soevereiniteit ook veelvuldig Social Media doorkruisd. Evenzo vaak tweets met UW twitter-handle erin. Hoe een kleine moeite had het geweest voor u om die tweets even een RT-schop te geven? Een schop naar 800k+ volgers? Maar nee, niets, werkelijk niets van uw hand richting achterban die met al dit soort initiatieven gevolg tracht te geven aan het “Kom in verzet” adagium van u. Jammer ook want ja, er zijn er nog 16.500 over. Ik leg u nogmaals de vragen voor; Wat verstaat u onder

 • “Kom in verzet?”
 • “Kom op iedereen, laat van u horen?”
 • “Nederland, word alsjeblieft wakker?!”
 • “Het is tijd dat ‘we’ massaal laten horen dat ‘we’ het niet langer pikken?!”
 • “We moeten ons land weer terugveroveren?”

Ach, misschien zie ik het wederom verkeerd.

Geld, partijstructuur en reflectie

Nu heb ik links en rechts vernomen dat geld een mogelijk probleem is binnen de PVV. Dat er geen stromen zijn vanuit de overheid vanwege uw partijstructuur. Ik kan daar vreselijk kort over gaan door u te zeggen; “Verander dit dan” Want wat is nu het einddoel? De kern van uw programma mag ik hopen. Echter niets van wat ik tot nu toe beschreven heb wijst ook maar in die richting, eerder lijkt het u een prettig gevoel te geven telkenmale gekieteld te worden vanuit de (buitenlandse) media en vanuit het spreken op buitenlandse podia. Ik vind het dan weer net te ver gaan om te spreken van “zelfverheerlijking”… Enfin, denkt u er eens over na want ook hier geldt dat ik het wellicht verkeerd zie. En een veer in je reet, daar is niets mis mee, dat heeft ieder op z’n tijd nodig en het enthousiasmeert mensen om met nog meer gedrevenheid voort te gaan.

Kennis in debat

Al met al ben ik de mening toegedaan dat er een vreselijk armetierige invulling is gegeven aan de verkiezingscampagne. Ik heb natuurlijk geen idee of u een (juiste) campagnestrateeg heeft, maar indien wel, dan heeft deze volledig verstek laten gaan. Uw toespraken dienen naar een nieuw level verheven te worden qua inhoud om de juiste kennis over de ware aard van de islam kenbaar te maken aan uw achterban. Daarmee doel ik klip en klaar de koppeling naar de islamitische literatuur.

Natuurlijk is het zaak goed beslagen ten ijs te komen. In het einddebat met de heer Segers van CU over de islamisering in Nederland sloeg u overigens zelf de plank volledig mis door te zeggen dat Jezus binnen de islam niet bestaat. Wel degelijk, maar dan een heilige profeet in de lijn van profeten als Mozes. Hiermee haalt u uw geloofwaardigheid richting moslimgemeenschap onderuit, maar dat hoef ik u niet verder uit te leggen.

Verkiezingen

Evengoed ben ik de PVV trouw gebleven op 15 maart jl. en heb vakje 6 van uw partijgenoot de heer Bosma rood gekleurd in de ijdele hoop dat dit de laatste mogelijkheid was tot DE ommekeer in Nederland. Zo een deceptie is mij ten deel gevallen, een gevoel derhalve van waaruit ik deze brief tot u richt.

Alternatief

Wat een heerlijkheid de heren Baudet en Hiddema te horen spreken, glashelder, niet opgefokt, zichzelf onder controle en zonder zenuwachtig trommelend met de vingers op het spreekgestoelte als zouden ze als puber een eerste lezing of spreekbeurt moeten houden, dit geldt zeker ook voor een aantal partijgenoten van u zoals heer Bosma, heer de Graaf en heer Beertema. Ik word er blij van dat de Kamer verrijkt is met deze FvD componenten, een aanwinst. Een tweetal geweldige redenaars met een enorme dosis welbespraaktheid. Zo vlak voor de deadline van 15 maart heb ik 2 verschillende stemwijzers ingevuld en beiden gaven aan dat Forum voor Democratie voor mij de beste keus was. Ik heb vreselijk in dubio gestaan maar toch de PVV nog een kans gegeven.

Waarom? Simpelweg vanwege het hoofdpunt, de islam. Een briefwisseling met FvD staat daaromtrent nog open omdat ik werkelijk geen idee heb over hun inhoudelijke kennis ervan.

Inhoud, invulling

Hiermee wil ik stellen, zo dat niet al uit het voorgaande spreekt, dat ik volledig achter de standpunten van de PVV sta. Dat is niet de twijfel die zich van mij meester maakt. De vertwijfeling die zich heeft gevormd, stoelt op de manier van het uitdragen en onderbouwen van de standpunten, de vertaling en juiste uiteenzetting van deze standpunten naar de NEDERLANDSE achterban en de wil van de PVV tot bundeling van krachten in de samenleving van die mensen en groeperingen die eenzelfde wens hebben daar waar het gaat om NEDERLAND.

Ook als het gaat om burgerinitiatieven zoals ik beschreef of een groep dappere mensen als Pegida die support verdient. Het draait niet om u heer Wilders maar om het belangrijkste beoogde doel van de-islamisering, via welke kanalen dan ook.

Voorvechters

Sites als Fenixx.org Zeepertje.com of van EjBron en De nieuwe realist van Joost Niemoller, dragen allen zeer bij in het onder andere weerspiegelen van het wereldwijde verderf van de islam èn het aan de kaak stellen van het censureren van islam criticasters op internet middels talloze publicaties van nieuwsrubrieken en artikelen op dit gebied, het helder benoemen van de gevaren van islamisering, ook hier zou van u uit “promotie en support” gepast zijn in het licht van de eerstgenoemde vragen bovenaan deze brief. Maak gebruik heer Wilders van dergelijke mensen die een vergaande kennis bezitten.

Het A4 PVV-verkiezingsprogram had ik zelf al daags van verschijning ingekort tot het volgende;

 1. De-islamiseren van ONZE NEDERLANDSE samenleving.
 2. NEXIT met bijbehorende soevereiniteit over eigen grenzen.
 3. Bindende referenda.

Dat is mij vooralsnog genoeg.

Antwoorden, daden

Maar vooraleer wil ik eerst antwoorden en daden. Antwoorden en daden van uw kant. Zien dat u zich ook daadwerkelijk opstelt als leider (zo u dat wilt zijn) want iemand zal er nodig zijn om de mensen op de juiste manier de ogen te openen en te mobiliseren. Eerst dan en alleen dan zal er iets veranderen en krijgt uw credo “Kom in verzet” enige body. Het blijft en blijkt voor mij tot nu toe nog een holle frase.

Afsluiting

En ja, dan was daar enige tijd terug de oproep van de PVV voor raadsleden bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. U begrijpt… eerst daden, grote daden, HIER in NEDERLAND. U, als eenling maakt ook niets klaar.

Iedereen met een beetje intellect zal na het lezen van dit schrijven ongetwijfeld instemmen met veel punten. Toch zal twitter waarschijnlijk over mij heen gaan vallen. Aan deze mensen vraag ik dan ook graag hun zienswijze of alternatieven.

Ik hoop op een spoedige reactie uwerzijds.
Gegroet, Zeepertje

Ps. U, heer Wilders, heeft reeds drie maal een schrijven van mij gehad in het afgelopen jaar dus kunt u door deze alias heen “lezen”

Also published on Fenixx.org

5 Comments

 1. Zelfde ervaring, zelfde idee. Niets maar dan ook niets verhindert de PVV/Wilders, dagelijks een anti-Islam videootje op Youtube te zetten. Of een photo op met Pegida prominenten of die van Identitair Verzet. Mag ik het woord, verbinden gebruiken, ha ha.

  Doet me denken aan de uitspraak van Benjamin Franklin bij de Amerikaanse Revolutie: Gentlemen, if we don’t hang together, surely we will all hang separately.

  Geliked door 1 persoon

   1. Eigenlijk over partijbelang ook. Er is binnen de PVV inclusief PVV in provincie en stad, een verbod om met de pers te spreken, geen enkele PVV-er behalve Wilders al hoe goed en leuk wordt ooit in het zonnetje gezet. Ik heb ze zelf ook gesproken en gemaild, joh doe meer met Social Media, profileer je mensen, die ondanks vandalisme en dreiging toch PVV kandidaat zijn.
    Enfin, campagne van niks, roerend mee eens.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hallo Zeepertje,

  Het resultaat van de laatste verkiezingen was teleurstellend maar te verwachten. Om de Islamisering tegen te gaan moeten we dat deel van het electoraat, dat niet door heeft wat Islam eigenlijk is, zien te bereiken. Ik ben bang dat daaronder ook een groot aantal pvv-stemmers is. Ik was bij de pegida demo in Utrecht en vroeg aan verschillende mensen of ze de Koran gelezen hadden; geen hond! http://redbee.website/B&K/#anchor-5

  Helaas blijkt dat onze opponenten een meer effectieve campagne voeren dan wij. Ze hebben dan ook een minder moeilijke taak (zie deel 2 van mijn artikel hier: http://redbee.website/i/mechanismekoran&propaganda.txt ) Naar mijn idee moeten we zoeken naar nieuwe manieren om het electoraat te bereiken.

  Als je wilt kunnen we eens van gedachten wisselen. Ik heb email natuurlijk iiat@ziggo.nl maar ook bijvoorbeeld skype en wat is er al niet.

  Mijn website is: http://www.redbee.website

  Groeten van Red Bee

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.