Knettergekke linkse krant: ‘Het is de schuld van christenen dat moslims ongelovigen doden!’

Want het ophangen, stenigen en anderzins vermoorden van ongelovigen is natuurlijk totaal niet islamitisch te noemen.

Onze linkse medemensen hebben veel hobby’s – vandaar ook de term ‘linkse hobby’s – maar één van de meeste geliefde tijdsverdrijven is toch wel het wegkijken wanneer het om harde feiten gaat die desondanks niet in hun straatje passen. The Independent, een Brits doorgeefluik voor linkse wanideeën, maakt het deze keer echter wel héél erg bont door te beweren dat alle gruweldaden die zich in het Midden-Oosten afspelen eigenlijk de schuld zijn van de christenen.

Huh? Ja, leest het goed.

Een Taliban-lid slaat een stel vrouwen omdat ze niet doen wat hij wil. Onder het regime van de Taliban was dit heel 'normaal.' RAWA (bron: Wikimedia Commons)
Foto: Een Taliban-lid slaat een stel vrouwen omdat ze niet doen wat hij wil. Onder het regime van de Taliban was dit heel ‘normaal.’ RAWA (bron: Wikimedia Commons)

The Independent geeft Qasim Rashid, de woordvoerder voor de Amerikaanse Ahmadiyya Muslim Community USA een podium om zijn kijk op de misdaden die zich afspelen in het Midden-Oosten en daarbuiten uiteen te zetten. Hij komt tot de conclusie dat – verrassing! – het hard aanpakken van ongelovigen helemaal niet islamitisch is. Wat een verfrissende kijk op zaken toch weer…

readmore>>
dagelijksestandaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s