Vlaams meisje krijgt baby na verkrachting door vluchtelingen

De Hasseltse strafrechter heeft vrijdag twee Afghaanse vluchtelingen veroordeeld tot vijf en twee jaar cel voor de brutale verkrachting en aanranding van een Limburgs meisje van 16. Het minderbegaafde slachtoffer was in april 2015 door het duo meegelokt aan het station. Ze is intussen bevallen.

Het meisje, dat eerder al eens van huis wegliep, kwam in contact met de daders via Facebook. Na het drinken van de cocktail met Rohypnol verklaarde ze alles dubbel te zien, waarna ze haar ogen niet meer kon openhouden, koud had en rilde. Ze moest bovendien drie keer overgeven. De 22-jarige Afghaan verkrachtte haar daarop. Zijn kompaan is enkel voor aanranding veroordeeld. In totaal hielden de twee het meisje drie dagen vast. Ze wist uiteindelijk te ontkomen met de hulp van een vriendin en is intussen is ze bevallen van een kind van haar verkrachter.

Uit onderzoek blijkt dat de baby die de vrouw in december kreeg wel degelijk een gevolg van de verkrachting is. Het 16-jarige meisje…

readmore>>
nieuwsblad
Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s