Uw laatste waarschuwing? Europa en 7 dagen islamitische jihad

Vertaling en Transcriptie by Zeepertje

Waarschuwing voor de kijker / lezer; Deze film is niet voor de gevoelige kijker, stop nu wanneer u gevoelig bent of gemakkelijk beledigd.

  • 7 days. How long will it take islam to destroy a western country? The world?

Door het kijken van deze film stemt u ermee in exclusief verantwoordelijk te zijn voor elke en alle gebeurtenissen die hieruit voortvloeien.

Hoeveel kunnen een paar mensen in een week voor elkaar krijgen?

Héél veel.

Najaar 2009

De olieproducerende Arabische landenoverwegen nieuwe methodes om de wereldolieprijs omhoog te drijven. Ze bespreken “onofficieel” de Midden-Oosten “situatie” met terroristische groeperingen AIQ, Hezbollah, LET enzovoorts.

Olieproducenten willen het “probleem” corrigeren met lage olieprijzen. Er is vrede in het Midden-Oosten hetgeen resulteert in lage olieprijzen. Het plan is een oorlog met Israël, het zal zoals voorheen de olieprijzen opdrijven. Overeenkomsten worden gesloten, geld wordt uitgewisseld.

AQ Khan wordt benaderd door terroristen die de laatst benodigde informatie heeft, nodig om een “situatie” te creëren. Andere bronnen wordt gevraagd om de resterende uitrusting, data en materialen.

Najaar 2010

DAG 1, vroeg in de ochtend

Het is een prachtige dag. De wereldeconomie veert op. De gasprijs is lager dan één dollar per gallon vanwege nieuwe alternatieve brandstof bronnen en veranderingen. Het Midden-Oosten is vredig en er zijn geen serieuze conflicten die de wereldolieprijs omhoog kunnen stuwen. Er is nergens interessant nieuws. Er is vrede in de wereld. Er is een mondiaal gevoel van vertrouwen en welvaart.

DAG 1, middag

Zonder waarschuwing explodeert in Manchester, Groot-Brittanië, de op twee na grootste stad, een enorme nucleaire bom. 600.000 mensen zijn op slag dood, 2 miljoen zijn er ernstig aan toe. Paniek ontstaat. De wereld begrijpt dat moslim terroristen een nucleair wapen hebben en hebben besloten dit te gebruiken. Mensen zeggen; “London is tenminste niet geraakt”. De Arabische landen roepen de terroristische groepen bij elkaar die zij eerder spraken. Ze zeggen; “Wat zijn jullie in hemelsnaam aan het doen. Dit was verondersteld een begrensde lokale oorlog te worden. Waarom doen jullie dit?” Het antwoord is: “jullie ongelovigen zijn geen ware moslims, wij zijn de echte Mujahedin en wij weten wat te doen, wij zullen alle ongelovigen elimineren, jullie kunnen naar de hel lopen.”

DAG 2, ochtend

De wereld vaardigt proclamaties uit voor de Britse bevolking. Demonstraties tegen terreur worden in de meeste Westerse steden georganiseerd.

DAG 2, middag

Tegendemonstraties worden georganiseerd door moslimimmigranten en radicalen. Zij vieren de terreuraanval. Wereldwijd breken conflicten uit. De media berichten over rellen, conflicten en geweld, de binnensteden worden vernietigd door geweld. De media bespreken alle rellen, ze vergeten bijna dat een nucleair apparaat zojuist 600.000 mensen heeft vermoord. Plotseling ontploft er een andere nucleaire bom in Washington DC. De wereld staat stil in shock. De media berichten over het uitbreken van meer gewelddadige rellen in de meeste Westerse steden. Radicale immigranten en moslims verscheuren de steden alsof iemand ze allemaal op hetzelfde moment opgeroepen heeft tot een oorlog.

DAG 3, ochtend

De wereld probeert alle schade veroorzaakt door de wereldwijde rellen vast te stellen. De schade is alom verspreid. Treinen, bussen en metro’s kunnen niet functioneren. De steden zijn afgesloten.

DAG 3, middag

Meer rellen breken uit in meer Westerse steden, zelfs kleinere steden zijn aangestoken door rellen, plundering en vernietiging. De relschoppers roepen om meer vernietiging, jihad en onderwerping. Relschoppers vernietigen de auto’s van hulpdiensten en beginnen ongelovigen te vermoorden.

DAG 4, ochtend

De regeringshoofden vergaderen om de crises op te lossen. De rellen en het geweld zijn geëscaleerd tot oncontroleerbare proporties. Steden staan ongecontroleerd in brand, er is geen water beschikbaar voor de brandweer. Er is geen ontsnappen aan, alle wegen zijn geblokkeerd. Wereldwijde handel stagneert. Noodzakelijke goederen zijn uitverkocht. De prijzen voor water, eten en wapens zijn torenhoog terwijl de voorraden afnemen.

DAG 4, middag

Zonder waarschuwing explodeert een derde nucleaire bom in Brussel, het hoofdkantoor van de Europese Unie. De media is in shock en nieuwsberichten gaan door met het voeden van een toenemende wereldwijde paniek.

 

 

 

DAG 5

Voedsel, water en andere essentiële producten worden geplunderd. Geen distributie kan de grotere steden bereiken.Rellen door heel Europa en het Midden-Oosten verplaatsen zich naar nieuwe gebieden en lopen uit de hand. Auto’s van brandweer en politie worden vernield. “Ongelovigen” worden vermoord en gekruisigd door de immigranten. De oproer wordt veel erger. Een bijna burgeroorlog verspreidt zich in Europa en vitale voorraden zijn uitgeput. Autoriteiten zijn overdonderd door de chaos, bijna geen auto’s van hulpdiensten blijven in bedrijf.

DAG 6

De aandelenbeurzen crashen wereldwijd. Geen enkele auto van hulpdiensten blijft in tact. Er wordt op Politie te voet gejaagd door grote aantallen immigranten in alle steden. De steden zijn in handen van de rellende immigranten en de Sharia wetgeving wordt ingesteld. De media bericht over complete anarchie en burgeroorlog in de meeste Europese steden.

Het Westen bespreekt hoe de rellen zo groot en destructief konden worden dat ze grote delen van Europa vernietigden in maar een paar dagen. ’t Westen begrijpt eindelijk de reden van alle vernietiging. Europa heeft 100 miljoen werkloze moslims en andere radicale immigranten toegestaan om binnen te komen, te leven op sociale voorzieningen en geradicaliseerd zijn. Omdat ze geen werk hadden, geen bezit en geen binding met de samenleving waar ze zich in bevinden, hebben ze geen benul van verantwoordelijkheid daarvoor.

Relschoppers kan het niets schelen of ze de samenleving vernietigen omdat ze toch niet voor de schade zullen betalen en er is geen straf. Het is hun manier om de Westerse gastlanden te ”straffen.”

DAG 7, ochtend

Diegene die ontsnapt zijn aan de rellen en de nucleaire bommen hebben het gevoel dat ze spoedig veilig zijn als eenmaal de rellen afnemen en de essentiële voorraden weer geleverd kunnen worden.

Maar ze hebben het verkeerd.
Ze zitten er volledig naast.

DAG 7, middag

Europa ziet eruit als een Midden-Oosten achterland zonder werkende diensten en zonder essentiële voorraden. En het is nog niet voorbij.

Nog een nucleaire bom ontploft zonder waarschuwing in Rome, het culturele hart van Europa. Binnen een paar uur exploderen nog eens 100 nucleaire bommen in de meest grote Westerse steden, deze vernietigend. 100 miljoen mensen worden gedood. De Mujahedin terroristen van de “religie van de vrede” zijn nog steeds niet bevredigd. Ze schreeuwen, “dit is het begin” wanneer ze de vernietiging op TV zien terwijl ze het hysterisch vieren.


Is vandaag het begin van die week?

Is vandaag dag 1 van de 7 dagen?

Het einde van de wereld kan een realiteit zijn.

Er zijn maar 100 krankzinnige radicalen nodig met goede contacten en wat oliedollars.

Wat gaat u daaraan doen?

Oprah kijken zal niets veranderen.

Onderneem actie.

Dit kan uw laatste waarschuwing zijn.

Sommige mensen geloven dat God de aarde in 7 dagen geschapen heeft.

Kunnen krachten, gedreven door een satanische “religie” de aarde in dezelfde hoeveelheid tijd vernietigen?

7 DAGEN

Oliedollars + krankzinnigheid = Armageddon

Fijne dag, Zeepertje
Also published on Fenixx.org

Het kan ALTIJD ERGER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.