Gaan we Duitsland achterna?

De persvrijheid als ook de vrijheid van meningsuiting komt in het gedrang. Komt dit nu allemaal voort uit de beweging die Duitsland lijkt te maken met enorme censuur op social media of heeft het te maken met het zojuist gevoerde racismedebat in de Tweede Kamer? Hoe dan ook, de grootste jankerts wanneer het gaat om racismekaarten die worden getrokken zijn uiteindelijk altijd de islamieten in grote getale. Een voortvloeisel vanuit de Sharia-wetgeving is ook hier in zicht, en het ergste is dat de hele kliek politiek correcten daar vol in meegaat. Ontwaakt mensen, ontwaakt en vecht voor het vrije woord…

  • OM wil columnisten slopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s