‘Oh religie, hoe ik haar haat!’

‘Mag ik u er nog even aan herinneren dat islam onderwerping betekent?’

Het lijkt wel een sport, de talloze verwoede pogingen vanuit links (niet alle links, maar deuglinks, u weet wel: die malle duurzaamheidsvariant, het kankerknobbeltje op de marxistische tiet) om na elke terreurdaad de aan die daad ten grondslag liggende doodsleer uit de wind te houden. De bloedspatten tegen de wanden van de metro zijn nog niet opgedroogd, de slachtoffers nog niet begraven, of daar heb je ze alweer: de Aafkes, Vlinders en Anne Fleurtjes die het gevaar komen goedkakelen wanneer die niet nader te noemen veroveringsideologie weer eens te diep in de vrede heeft gekeken, met voor op de tong die eeuwige mantra “mensen die religie misbruiken voor hun eigen doeleinden” en andere apologieën die wij gebundelde kunnen raadplegen via de URL Joop.nl.

Er wordt nog net niet beweerd dat de aanslagplegers over een bananenschil uitgleden, met romp en al in de bomgordels struikelden waardoor de Kalasjnikovs als vanzelf afgingen. Afijn, alles om zich maar niet de verdenking van ‘islamofobie’ op de hals te halen, en derhalve excommunicatie uit de behaaglijke deugbubbel die het leven zo onbekommerd overzichtelijk houdt. Mag ik u er nog even aan herinneren dat islam onderwerping betekent?…

verderlezen>>
tpo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.