De fik in die Koran… ik pis er op

Waarom? Niet om primair te shockeren. Wel om een statement te maken.

De islamieten willen gelijke behandeling, gelijke rechten. Ze willen met respect behandeld worden en wij moeten ze alle vrijheid geven om hun “religie” te beleven en belijden.

pic-3aIk begin dan altijd over de inhoud van hun Koran, een boek vol haatteksten gericht tegen u en mij in de zin dat wij dood moeten tenzij we ons bekeren tot de islam.

Ik begin ook altijd over die profeet van ze, meneer Mohammed.

Ik vraag ze altijd of zij die man volgen als perfect voorbeeld.

Ik vraag de islamiet of zij achter het slaan van vrouwen staan.

Ik vraag ze of zij het huwelijk ondersteunen van 6-jarige kindertjes.

Ik vraag ze of zij zich kunnen vinden in het vermoorden van mensen die de islam verwerpen.

Zo stel ik ze heel veel vragen waarop ik vanuit hun doctrine waarna zij leven, het antwoord zelf al weet omdat ik die boekjes ook heb bestudeerd. Wanneer zij antwoorden geven die niet kloppen volgens hun islamitische leer dan confronteer ik ze daarmee door te zeggen hoe zij moeten denken, volgens hun profeet. Blijven zij ontkennen of de feiten verdraaien dan plegen zij zogenaamde taqiyya, een mohammedaans fenomeen van misleiding. Dit is met grote regelmaat waarneembaar in de journaals van de mainstream media wanneer ze weer eens van die jankmoslims aan het woord laten. Wanneer het niet vanuit een taqiyya draaierij is dat de mohammedaan foute antwoorden geeft dan noem ik hem of haar een hypocriet omdat dit zo ook exact in de Koran staat.

U en ik als ongelovigen in de islam, worden in de dualistische Koran beschreven als vuilnis, het laagste wezen dat er bestaat. Zeker mag geen enkele moslim vrienden zijn of worden met dergelijke kafirs want dan rekent Allah hen tot één van ons. Derhalve moeten wij de illusie van integratie eens compleet los laten.

Redeneren vanuit gelijkheid ben ik voor, maar eerst nadat de moslim(a) voor mij dat verderfelijke haatboek Koran heeft afgezworen en bereid is daar zelf de fik in te steken. Dan, en eerst dan hebben we een gelijkheidsbeginsel.

Wanneer u een Koran verbrandt in islamitische kringen dan kan dit als volgt uitpakken…

En wat u zojuist gezien heeft, daar zit nu exact het probleem. Totale intolerantie van islamitische zijde, zij bepalen wat godslastering is en voeren vervolgens de Sharia wetten uit of, wanneer dit niet kan omwille van lokale wetgeving in bijvoorbeeld Nederland, dan wordt er een fatwa tegen u uitgesproken en bent u voor de rest van uw leven vogelvrij verklaard zoals Salman Rushdie of Geert Wilders, om maar een paar voorbeelden te noemen.

DAT, en niets minder dan dat is voor beheerder reden om zich met hand en tand te verzetten tegen de islam alhier.

taqiyya-two-faced-liegroet Zeepertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.