De Palestijnen(Arabieren) willen van Israël een Sharia staat maken

De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd („De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”- Koran 4:76, 60:4).

Volgens de Koran moet Israël vernietigd worden, omdat deze staat het thuisland is van de Joden. Het bestaan van Israël wordt in strijd geacht met de Sharia(die BOVEN álle andere wetten staat!). Deze Joodse staat bevindt zich op grondgebied dat al vanaf de zevende eeuw, na de verovering van Jeruzalem door de moslimlegers, deel uitmaakte van de dar al islam,waar de Sharia – de islamitische wetgeving – van kracht was.

En het jaar 1948 was voor de Jodenhaters een absoluut rampjaar. Het was een klap in het gezicht van Allah. Het hart van de dar al islam werd eruit gesneden en teruggeworpen in een situatie van Dar al harb (“huis van de oorlog”)…

Waar de Islamwetten niet van kracht zijn, woont elke moslim in een huis van oorlog, zegt de Koran. Het was Arafat, die de strijd voor een Palestijnse Staat heeft gemaakt tot een strijd tegen de ongelovigen/niet-moslims, die heilig moslimgrondgebied hebben veroverd. En zowel de radicaalislamitische beweging Hamas, die de Gazastrook controleert, als de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoud Abbas, die de dienst uitmaakt op de Westelijke Jordaanoever, toont een enorm verlangen om Israël te vernietigen…

leesverder>>
balkanchronicles

BUI-Israel-Opening_preview-1600x1220


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.