‘Leerlingen Gregorius College Utrecht zingen, na ontvangen subsidie, in koor ‘Wilders rot op!”, ‘Interdisciplinaire podiumkunst’

Gregorius College Utrecht hier, Stichting Dox (gesubsidieerd door Gemeente Utrecht en Fonds voor Cultuurparticipatie) daar, Cafe Weltschmerz hiero.

Bron>>
tpo

Gerelateerd; telegraaf>>

De PVV eist uitleg van de minister van OCW over de schoolopdracht aan leerlingen van het Gregorius College waarbij zij “Wilders rot op” moesten zingen. Deze vorm van indoctrinatie is totaal onacceptabel en geeft eens te meer aan dat ons onderwijs verziekt is door leraren die onze leerlingen dagelijks bestoken met hun eigen linkse politieke standpunten.

PVV-woordvoerder onderwijs Harm Beertema zegt “Leraren dienen kennis en kunde over te brengen en zich in ieder opzicht te onthouden van politiek activisme en indoctrinatie van hun leerlingen. Leraren dienen zich in de klas neutraal te uiten. Ze dienen hun eigen politieke voorkeuren, welke dat ook zijn, niet mee de klas in te nemen.

Dinsdag zal ik mondelinge vragen stellen om opheldering te vragen aan de minister over deze onacceptabele vorm van politieke indoctrinatie.”

Scholen, universiteiten en kunstenaars DOX, ach ja…;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.