End-of-life clinics in the Netherlands cannot fullfill requests of patients wanting to be killed due to lack of doctors

No one ever wonders why all those people do not want to live any longer? A sick selfish half islamic society could be a reason? Sorry towards my american/UK readers, no time to translate… drag this text through the google translater. Here’s the partial article;

De Levenseindekliniek in Den Haag.Levenseindekliniek kan de vraag niet aan en zoekt tientallen nieuwe artsen

Het aantal euthanasieaanvragen bij de Levenseindekliniek stijgt zo snel dat de organisatie tientallen nieuwe artsen zoekt. In 2016 kreeg de kliniek ongeveer 1.800 hulpvragen, waarvan zo’n 500 leidden tot levensbeëindiging. Dit jaar verwacht de kliniek 2.500 verzoeken, waarvan er 750 tot euthanasie leiden.

Afbeeldingsresultaat voor euthanasieDat zegt bestuurder Steven Pleiter van de Levenseindekliniek. Volgens hem kunnen de 59 artsen die nu actief zijn bij de stichting de extra toestroom niet aan. Volgend jaar moeten er meer dan honderd artsen zijn. Ook zijn meer psychiaters nodig, omdat ongeveer een kwart van de aanvragen vanwege psychisch lijden wordt gedaan. De kliniek gaat hiervoor adverteren in onder meer vakbladen.

De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde heeft in 2012 de Levenseindekliniek opgericht voor complexere euthanasieverzoeken die binnen de euthanasiewet vallen. Dit omdat de oprichters vonden dat mensen die euthanasie wilden en dit niet kregen, ergens terecht moesten kunnen.

Aantal verzoeken stijgt…

readfulltext>>
volkskrant

Related; rtl>> tpo>>    the DIY starterpack to exit

Just asking; What if these products disappear and fall into hands of people with different intentions?

Afbeeldingsresultaat voor euthanasie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.