Duits meisje (16) verkracht door twee Afghaanse asielzoekers, één al bekend bij politie, Cijfers seksueel geweld door immigranten in Beieren sterk gestegen

In het Beierse Höhenkirchen-Siegertsbrunn, ten zuiden van München, is een 16-jarig meisje afgelopen vrijdag 15 september op straat verkracht door twee Afghaanse asielzoekers van 17 en 27. Een derde Afghaan, 18, wilde ook toeslaan, maar een voorbijganger voorkwam dat.

De politie zette een klopjacht op touw en wist de drie mannen aan te houden, meldt zij in een persbericht.

De lokale krant Merkur meldt nu dat de dader van 27 jaar al bekend was bij de politie. Hij zou op 7 september een nacht in de cel hebben doorgebracht na het aanrichten van vernielingen en agressief gedrag. En de politie moest opnieuw uitrukken voor een ruzie in een asiel-opvanghuis tussen een bewoner en de latere daders, op de dag van de verkrachting. Niet veel later werd het meisje slachtoffer van de drie.

De opvang, verzorgd door Caritas, maakte zich al langer zorgen over de bewoner die de latere daders op bezoek had, zegt Caritas-CEO Gabriele Stark-Angermeier. Ze hadden in juli al aangegeven dat die bewoner allerlei mensen in zijn kamer liet wonen, en wilden hem weg hebben. Er gebeurde niets.

Sterke stijging verkrachtingscijfers in Beieren…

leesverder>>
tpo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.