Zo rolt GroenLinks: blijf met je rotpoten van onze lieve jihadisten af

Ik heb de afgelopen dagen honderden foto’s bekeken van de landdagen van GroenLinks en zag geen ene Afro-Hollander, mohammedaan of Aziaat in het publiek.

snapshotAlleen maar roomblanke papkinderen die een slakkenspoor achterlieten in het kielzog van de jukbeenderen-uitgedaagde fopmessias. Een feestje van GroenLinks is blanker, witter en rozer dan de jaarlijkse braai van de Afrikaner Weerstandsbeweging, ooit opgericht door de notoire gendertwijfelaar Eugène Terre’Blanche die zo smadelijk aan zijn einde kwam…

/GroenLinks is de partij die de roomblanke achterban geen zalig Kerstmis, Pasen en Pinksteren meer wenst maar wel een bijzonder gelukkig Slachtfeest. Heel Nederland moet veganistisch worden, behalve de muzelmannen en -vrouwen natuurlijk…

/De roomblankste en spierwitste partij van Nederland doet qua bevoogding en het beleren van onze etnische minderheden niet onder voor de beroemde Witte Corneliszoon de With (bijgenaamd Dubbelwit)…

/Destijds probeerde het sneue vogeltje Ina Brouwer met huis-Marokkaan Mohammed Rabbae (van wiens erbarmelijke gebrabbel en Koeterwaals niemand ook maar één woord begrepen heeft terwijl de beste man al veertig jaar in Nederland woont) het stemvee te lokken…

leesalles>>
hpdetijd

Gerelateerd; dds>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.