Huis Thierry Baudet beklad door anarchistische actiegroep, de groep zegt met de actie te protesteren tegen het politieke gedachtegoed van Baudet (+Videos)

Linksfascistische aanslag op Baudet. Blijven de daders vrij?

Het is steeds hetzelfde patroon. Fortuyn werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Zijn moordenaar loopt alweer vrij rond. Geert Wilders werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Hij leidt het leven van een gevangene. Thierry Baudet werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Vannacht is zijn huis beklad en is er viezigheid door zijn brievenbus gepropt. Dat laatste aldus de website IndyMedia, die zich met schaamteloos cynisme ‘Vrij Media Centrum Nederland’ noemt.  Ook is zijn adres bekend gemaakt. Met als onuitgesproken boodschap: Het is nu vrij schieten op Thierry Baudet. Voor iedere antifascistische fascist in Nederland.

Dit is op IndyMedia de motivatie van de aanslag in hun eigen jargon, dat sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw niet veranderd is:

 

We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen…

/Overheid, toon mijn ongelijk aan, laat nu eens zien dat deze linkse geweldspiraal gestopt kan worden voor er weer doden vallen. Breng deze linksfascisten bijtijds voor de rechter!

leesverder>>
joostniemoller

Gerelateerd; ad>> volkskrant>> nos>> tpo>> blikopnieuws>> dagelijksestandaard>> elsevier>> geenstijl>> powned>> nrc>> telegraaf>> easybranches>> wnl>>


En dan AnneFleurDekker in wnl>>

Activiste Anne Fleur Dekker keurt actie tegen Baudet goed: ‘Het is geen kogel’

Het huis van Tweede Kamerlid Thierry Baudet werd gisteren beklad en de politicus kreeg daarna ook nog een poeptaart door zijn brievenbus. Activiste Anne Fleur Dekker keurt de actie goed. “Ik sta achter deze vrouwen en hun strijd tegen seksisme”, zegt ze tegen De Telegraaf.

“Een taart is niet een kogel”, aldus Dekker. “Het is vervelend voor Thierry dat zijn huis is beklad, maar zijn uitspraken zijn op grotere schaal veel schadelijker.” De activiste dook in maart onder, omdat ze destijds twitterde: ‘ik wil een taart op Thierry Baudet gooien’.

Hoewel Baudet zelf alleen woorden gebruikt, steunt ze dus deze actie…

Leesverder op  wnl>>


GeertWilders op dds>>

Geert Wilders is witheet om de bekladding van Baudet’s huis: ‘Snel oppakken die feministen!’

/Gelukkig waren er ook mensen die dit alles wél in de meest scherpe bewoordingen afkeuren, zoals Geert Wilders. Desgevraagd had hij er dit over te zeggen:

Dat is verschrikkelijk. Mensen moeten met hun poten van de huizen van politici afblijven. Wat je ook van de standpunten van de heer Baudet vindt: spuitbussen op zijn huis, dat is totaal verwerpelijk.

Ja, dat lijkt mij nou ook. Eén van de belangrijkste grondrechten is het recht op eigendom, maar extreemlinkse gekkies lijken het daar niet altijd even nauw mee te nemen helaas. Geert Wilders weet natuurlijk als geen anders hoe het is om bedreigd te worden met de schending van je rechten (zeg maar het recht om te blijven ademen) en heeft dan ook alle sympathie voor Baudet:

Dus veel sympathie voor de heer Baudet. Ik hoop ook dat ze de daders hiervan, wat ik begreep die uit feministische hoek schijnen te komen, dat ze die snel oppakken en vervolgen!…

Leesverder op dds>>

  • Feministen bekladden huis Thierry Baudet
  • Huis Thierry Baudet beklad met verf en anarchistisch teken
  • Aanval op Baudet is aanval op democratie

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.