Palestijnse terreurgroep PFLP doet mee aan Duitse verkiezingen

Het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) doet samen met de Marxistisch-Leninistische Partij mee aan de Bundestagverkiezingen. PFLP is verantwoordelijk voor talloze terroristische aanslagen.

Op 24 september gaan Duitsers naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Bij deze verkiezingen staan de PFLP en de Marxistisch-Leninistische Partij samen op de kieslijst. De Leninisten worden door Duitse inlichtingendiensten als extreem-links beschouwd. Tot nu toe zijn al hun pogingen om via verkiezingen in de Bundestag te komen, onsuccesvol gebleven.

Afbeeldingsresultaat voor pflp deutschland bundestagDeze verkiezingen werken de Leninisten samen met de PFLP en kunnen Duitsers op kandidaten van deze terreurgroep stemmen. De PFLP heeft het bloed van talloze mensen aan haar handen. De terreurgroep verwierf met name in de jaren zeventig notoire bekendheid met verschillende vliegtuigkapingen. Recent eisten de Palestijnse terroristen nog de verantwoordelijkheid op voor de aanslag bij de Tempelberg in Jeruzalem. Bij deze aanval kwamen twee politieagenten om. De EU beschouwt de PFLP dan ook als een terroristische organisatie

leesverder>>
cidi

Gerelateerd; rt>> juedischealgemeine>> jpost>> menawatch>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.