De bizarre heiligverklaring van de Open Grenzen

Met de aanslagen in Barcelona en Cambrils werd deze week pijnlijk duidelijk dat de verschrikkelijke, mensonterende golf aanslagen die het Europese continent sinds drie jaar teistert nog lang niet voorbij is.

Hoewel ik niet geloof dat grensbewaking een panacee is voor alle kwalen – daarvoor gaat het kwaad van de radicalisering te diep –, kunnen door betere grensbewaking de risico’s voor de bevolking in ieder geval verminderd worden.

Daarmee komt vanzelf de vraag aan de orde waarom de EU-elite dit nalaat en het leerstuk van de Open Grenzen heilig verklaart.

Hysterisch debat
Deze vraag aan de orde stellen lijkt me in ieder geval een nuttiger tijdsbesteding dan ingaan op het hysterische politiek-correcte debat dat momenteel gevoerd wordt in het Westen, variërend van een doldwaze beeldenstorm via allerlei uit hun verband gerukte citaten van de Amerikaanse president Trump tot aan het neonazisme…

leesverder>>
opiniez\jangajentaan

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.