Baudet is een verademing. Houd eens op met die karaktermoord

De elite weet geen raad met hem Thierry Baudet is een fenomeen, een politiek fenomeen. Daarom is hij een belangrijk doelwit. Hij wordt permanent aangevallen door de spreekbuizen van het establishment.

Met verbijstering en ongeloof aanschouwde men de stormachtige opkomst van Thierry Baudet. In de Volkskrant en andere media werd de vraag gesteld of Baudet een extreem-rechtse politicus is. Ik weet dat u nu vreselijk aan het lachen bent. Ja, ze zijn dom, heel dom. We maken immers deze vruchteloze strategie al voor zoveelste keer mee.

De discussie of iemand extreem-rechts is, wordt ook (pseudo)wetenschappelijk gevoerd. Men wil niet begrijpen dat de wetenschap niets te zeggen heeft over de politieke kwalificatie van een democratische politicus…
/
…Thierry Baudet is inderdaad een verademing in een grijs politiek klimaat.

leesverder>>
elsevier\afshinellian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.