Zus Aboutaleb jat van gehandicapte net als ‘PvdA-partijgenoot Roest’ de Dief van de Dak en thuisloze

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vroege heette de PvdA SDAP en kwam op voor de zwakkere, zieke en bejaarde uit de laagste klasse onder ons. Tegenwoordig heten zij de PvdA en stelen samen met de VVD-misdaadgroep van de zwakkere, bejaarde en zieke uit de laagste Klasse.

PvdA- Witwas en Fraude -Penningmeester Tlaitmas Aboutaleb’, zus van Burgemeester Aboutaleb leeft er op los met gestolen subsidie

De ‘Witwas-PvdA penningmeester ‘van de Rotterdamse ‘Nep en fop stichting Noord Bruist’, een zus van de Rotterdamse PvdA Burgemeester “Sheriff “Ahmed Aboutaleb(Video), heeft minimaal 63.325 euro achterover gedrukt en daar ook nog eens geen belasting over heeft betaald!

Het prominente corrupte en liederlijke PvdA lid Tlaitmas Aboutaleb stond daar gisteren voor bij de rechtbank van Amsterdam. De aanklacht is Witwassen, Frauderen en verduistering en valsheid in geschrifte alsof zij een ras Top VVD-er van het type Keizer(Video) of  CDA ‘Mega-Sjoemelaar Schreijer’ is. Kortom het  gewenste Motorblok(Video) van de Oude verrote  Oranjenicht informateur Willink in actie. Ook misbruikte Latifa Aboutaleb…

readmore>>
stevenbrownsblog

  • Zus Achmed Aboutaleb pleegt fraude 63.325 euro Noord Bruist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.