Theresa May en de London Bridge slachting

Volgend uit de afslachting van London Bridge, maakte de Britse Prime Minister Theresa May haar plan bekend om jihad te verslaan: De regeringen moeten de handen ineen slaan om online extremisme te blokkeren.

Terwijl het afsluiten van online recruiters van terroristen een zinnig iets zou zijn, hebben we goede redenen om May’s agenda in twijfel te trekken. Sinds zij Pamela Geller en Robert Spencer uitsloot van het Verenigd Koninkrijk vanwege hun uitgesproken standpunt aangaande de Sharia, is het duidelijk dat May criticasters van de Sharia beschouwt als extremisten. De inspanningen van May om online extremisme te bestrijden, zal daarom bijna zeker ook de censuur op kritiek inhouden van de Sharia, de koran, Mohammed enzovoorts. En dit speelt de jihadis perfect in de kaart hetgeen Theresa May maakt tot de nieuwste “bruikbare idioot” voor de islam.

Natuurlijk is het alternatief voor May in de aankomende verkiezingen (Jeremy Corbyn) een nog grotere ramp, dus wanneer de mensen van het Verenigd Koninkrijk een oplossing willenvoor hun ontwikkelende terrorisme crisis, zullen zij voor iemand anders moeten kijken dan hun volgende Prime Minister (wie dat ook gaat worden).

Ik neem de belofte van onze Britse vrienden door in deze video:

  • The London Bridge Massacre (David Wood)

source>>
pamelageller
Also published on Fenixx.org

Enne, toeval? Nee hoor, hier meer van hetzelfde… “Facebook en Twitter willen extremistische content harder aanpakken

Related Corbyn/May

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.