Politie al net zo corrupt met handjeklap als het ministerie waar ze onder vallen

De hele samenleving is verrot. Nederland is afgegleden naar een bananenrepubliek.

Dagblad Telegraaf is door nationale politie juristen ordinair “omgekocht”. Althans gepoogd. De krant is een aantal alternatieve interviews en nieuws aangeboden wanneer deze niets zou vermelden over t onjuist  en niet volledig informeren in het licht van de WOB (Wet Openbaarheid Bestuur) aangaande asielcriminaliteit. De Telegraaf diende hierover te zwijgen. Cijfertjes hierover werden hoegenaamd niet bijgehouden vanwege hoegenaamd opsporingsbelang. Tuurlijk joh.

Als tegenprestatie zouden ze nieuws krijgen over de aanpak van zakkenrollers uit veilige landen (lees crimigranten) en asielzoekers die kansloos (uitgeprocedeerd) zijn, maar weigeren op te flikkeren (lees illegalen). Ook een babbeltje met herr Oberfeldwebel Sturmbahnführer Erik Akerboom behoorde tot de mogelijkheden.

Je wordt toch helemaal schijtziek van zo’n overheid die jou de les leest. Ach, in de grootste partij VVD hebben ze dan ook een geweldig voorbeeld nietwaar, zo integer als leugenkoning Rutte zelf. Uh…slecht voorbeeld…
VVD voorzitter  Henry Keizer of…
Na-la-mar.

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.