De wet van Allah gaat boven de wet van Australië

Die mohammedanen komen binnen als zielige vluchteling maar binnen afzienbare tijd menen ze hun vermeende superioriteit te moeten laten gelden.

Deze vuilniszak meent zich te kunnen onttrekken aan een controle door te weigeren haar burka te verwijderen. Vervolgens is er de weigering voor de rechter te verschijnen. Haar meester man zit al ingesloten in de gevangenis vanwege het ronselen van mensen voor ISIS.

Nu daagt vuilniszak de politie voor de rechtbank wegens mishandeling. De politie duwde haar gezicht weg vanwege schreeuwen en spugen. “Welke hond heeft haar tegen d’r oor geslagen?” vraagt de echtgenoot vanuit de gevangenis. “De vrouw is erg ziek. Er is geen reden voor jou om haar tegen haar oor te slaan.”

Voor dit alles, mishandeling of het boeien van de vrouw, is geen enkel bewijs.

De verklaring van vuilniszak waarom ze niet voor de rechter wil verschijnen is dat de wet van Allah het enige is dat voor haar geldt. Vervolgens is daar natuurlijk de zo door moslims geliefde slachtofferrol. Zelfs de Gestapo wordt erbij gehaald. Die Gestapo had allang die zak van je kop getrokken jankteef.

SICK.

  • Muslim woman in Australia refuses to follow the Nations Laws

De dhimmitude houding van het Westen is wederom in dit voorbeeld verbazingwekkend. Zo’n haatlim die je impliciet hond noemt. Die grote bek van die islamitische hond dient gelijk een strafverhoging tot gevolg te hebben, hetgeen wettelijk ook mogelijk is. Zo’n superieure houding van zo’n haatbaard komt rechtstreeks uit de koran waarin de ongelovige minder is dan een beest.

Het gehele Westen zou moeten eisen dat ten alle tijde je smoel zichtbaar dient te zijn op straffe van een dermate hoog bedrag dat dit soort gedrag onmiddellijk afgelopen is. Weg met die islamitische spoken.

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s