Challenging the western upperclass for a debat

Na wat jihad-beelden en de nodige dreigende Surah’s (2:191 3:28 5:33 8:12 en 47:35)…

Vrije vertaling van de laatste 5 minuten door deze realistische christen in onderstaande video;

…Theresa May en het Westen hebben géén moraal. De Westerse politiek is immoraal, inhalig… Zij ontkennen de waarheid alleen maar omdat ze Arabische olie willen. Maar onthouden jullie mijn woorden. Ik doe een voorspelling. Ik daag jullie uit, kom allemaal maar, breng jullie beste professoren, jullie beste denkers, breng het beste wat jullie hebben. Vertel jullie geleerden, vertel jullie docenten dat ik het heb gezegd, vertel het ze! Ik ga met jullie in debat, ik ga met iedereen in debat.

Vertel ze dat ik het heb gezegd, dat de islam héél Europa zal domineren. Zeg ze dat ze met mij in debat gaan, ik zal er zijn, dood of levend, ik zal er zijn. Breng het beste wat jullie hebben, de beste professoren, de beste geleerden, breng zelfs je politici. Vertel ze dat ze met mij in debat gaan…

Islam zal Europa domineren, het witte ras is uitgerangeerd, het christendom in Europa is uitgerangeerd. Klaar, over en uit.

Zoals ik zei, breng het beste wat jullie hebben, de beste geleerden, de beste politici, de beste denkers, de beste filosofen, breng ze, deze lafaards. Zeg ze met me in debat te gaan, in debat. Jullie wereld nadert zijn einde en het christendom, de geldgraaiende heidenen… jullie gebouwen, jullie kerken zijn gebouwd op geld, gebouwd op het bloed van de heiligen, het zal voor jullie instorten met de komst van de islam. De volgers van de islam zullen het Westen overnemen, het zal jullie kerk overnemen. Jullie zullen vergaan!

Jullie zullen vergaan, ik daag jullie uit, kom en debatteer met mij, zeg eens wat zinnigs. Jullie imperium eindigt, jullie christenwereld eindigt. Jullie hebben niet willen luisteren, jullie negeerden de boodschap, jullie lobbyen voor LGBT, jullie lobbyen voor de linkse agenda, jullie lobbyen voor de valse tolerantie, de kussende bomen en regenbogen… het wordt jullie dood!

Wordt wakker! Islam is aan het veroveren! En ga geen feest vieren omdat jullie denken dat ze alleen christenen gaan vermoorden. Vier niet te snel feest. Jullie denken; “Wat kan mij het schelen, ze vermoorden alleen de christenen”…

Jullie zijn de volgende! Jullie zijn de volgende!

  • The West Ignoring Christians Being Persecuted Worldwide By Muslims!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s