De Joden en het nazisme van de 21e eeuw

Door Blondemevrouw

Afhankelijk van de wijze waarop je islam beschouwt, ben je de mening toegedaan dat moslims de nieuwe Joden zijn, dan wel dat islam het nazisme van de 21e eeuw is. Twee visies die haaks op elkaar staan. Dat islam een splijtzwam is, wordt hiermee nogmaals bevestigd. 

Joodse Synagogen moeten permanent beveiligd worden, van Amsterdam en Rotterdam tot Maastricht. Joden moeten onherkenbaar over straat om antisemitische mishandeling te voorkomen. De islamitische aanslag op het Joods Museum in Brussel heeft aan 4 Joden het leven gekost. De Hitlergroet wordt gebracht door moslims tijdens demonstraties. Ook ‘dood aan alle Joden’ wordt ongestraft gescandeerd. Opnieuw door moslims, die gesteund en verdedigd worden door niet-islamitische antisemieten.

Koran 2:61 Joden zijn slecht; koran 2:65 Allah noemt Joden apen; koran 2:96 Joden hebben teveel begeertes en gaan daarom naar de hel; koran 2:120 Joden zijn niet te vertrouwen; koran 3:183 Joden hebben profeten gedood; koran 3:187 Joden hebben het verbond met God/Allah verbroken omdat ze op gewin uit waren; koran 4:46 Allah heeft Joden vervloekt; koran 4:50 Joden verdraaien de waarheid over God/Allah, zijn leugenaars en God/Allah heeft hen vervloekt; koran 4:55 Joden voorkomen dat anderen moslim worden en gaan daarom naar de hel; koran 4:160 Joden gaan naar de hel omdat zij rente vragen; koran 5:12 Joden zijn oneerlijk en hun hart is verhard; koran 5:57 Maak geen vrienden met Joden; koran 5:59 Joden haten moslims omdat moslims in Allah geloven; koran 5:60 Allah heeft van Joden apen, zwijnen en duivelsdienaren gemaakt; koran 5:63 Joden doen slechte dingen, zoals veroorzaken van oorlog, daarom heeft Allah Joden niet lief; koran Joden zijn slecht omdat zij de Torah niet hebben toegepast; koran 5:68 Joden moeten de wetten van de Torah beter naleven; koran Joden behandelden sommige profeten als leugenaars en probeerden hen te doden; koran Joden maken vrienden met ongelovigen, maar zullen daarvoor gestraft worden; koran enz. enz. enz.

Generaties na de 2e wereldoorlog zijn ‘de nieuwe Joden’ nog steeds de Joden zelf. Was de groep antisemieten sindsdien kleiner geworden, is het antisemitisme nieuw leven in geblazen met de komst van islam. Zijn moslims ‘de nieuwe Joden’, zoals moslims en niet-islamitische antisemieten beweren? Nee. Joden moeten onherkenbaar over straat, waar moslims de islamitische vlag openlijk op het hoofd en op het lijf kunnen dragen, door middel van hoofddoeken, boerka’s en mannenjurken…

readmore>>
dutchfreepress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.