Beschouwing NPO Journaal dinsdag 14-03-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het laatste journaal voor de verkiezingen. Het NPOlicor journaal van dinsdag 14 maart met nog 1 dag te gaan totdat we morgenavond de uitslag van de Tweede Kamer verkiezingen weten. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

De opening vandaag door de NPOlicor is wederom met die schreeuw Turk in Ankara. Wij Nederlanders hebben zo’n slordige 8000 moslims vermoord in Bosnië Srebrenica. Het stemadvies dat door Erdoturk wordt gegeven aan de Turken en de moslims hier in

Nederland is dan ook om zeker niet op de huidige Rutte of Geert Wilders te stemmen. Volgens de peilingen die de N(O)SB toont, steigt de VVD naar 26 zetels in de Tweede Kamer terwijl de PVV terugvalt naar 21 zetels. Vooropgesteld dat deze peilingen een juiste weergave zijn, wie weet het?, heeft de Turkije rel Markie geen windeieren gelegd. Evenwel ontkent Mark Rutte dat de acties die genomen zijn ook maar iets te maken hebben met de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Iedereen begrijpt wel dat de ingreep anders had geweest wanneer er geen verkiezingen speelden. Dat heeft Rutte met z’n VVD wel aangetoond afgelopen vier jaar. Een beleid dat door Rutte is gevoerd met de ruggengraat van een kwal. En nu ineens een dergelijk straffe maatregel als het uitzetten van een minister Kaya, PURE retorische actie. Bij de VVD zegt men nu dat het een bijvangst is voor een premier in “oorlogstijd”… Wanneer het niets te maken heeft met de verkiezing dan had hij, na nog weer zoveel meer grofheden uit de strot van die Turk vanuit Ankara, die Turkse ambassadeur met kornuiten allang het land uit moeten flikkeren. Maar ja, symboolpolitiek hè. Inmiddels hebben de Turken wel allerlei sancties afgekondigd en is men zelfs al bezig met een mogelijke product boycot. Een echte premier en leider had natuurlijk allang verdere stappen ondernomen in plaats van je zo te schande te laten maken en dat maar voort te laten duren.

De politie gaat nu onderzoek starten met een speciaal team om de relschoppers op te sporen die deze week deel namen aan het protest in Rotterdam bij het consulaat waarbij stenen gegooid werden en ruiten van winkels vernield. Ook hier ineens kordate maatregelen maar waar was de politiek de afgelopen vier jaar? Bij de eerdere betogingen zonder vergunning op de Erasmusbrug in Rotterdam met al die grijze wolven? Nee, nu moet daadkracht getoond want het zijn verkiezingen… Een smerig spelletje want zodra die Rutte met z’n reet weer op het pluche zit dan is de daadkracht weer voor vier hele jaren niet te vinden. Probeert u zich eens een beeld te vormen wanneer een groep van zo’n 300 Nederlanders met allemaal Nederlandse vlaggen en een hoop agressie midden in Ankara zich zo zouden manifesteren en zich ook richting de Turkse politie zo zouden gedragen…

De politiek leiders gingen vandaag voor het laatst op pad en de NPOlicor laat dan ook van ieder wat shots zien en een reactie horen. De PVV leider Geert Wilders wilde geen reactie geven, zo moest door de NSB N(O)SB even apart vermeld worden. bah.

In het rubriekje van de propagandistische campagneblog weer een drietal punten door de N(O)SB voor u uitgelicht. Buma van het CDA wil van alle dubbele paspoorten af, Geert Wilders is met de dood bedreigd in Limburg door bekladding van de studio van tv-Limburg en als laatste de scholierenverkiezing die gewonnen is door GroenLinks gevolgd door d666 en VVD.  Verdere categorie 7 blablabla_WatEenGelul items staan onderaan. Opvallend het berichtje over het kunnen ontslaan van een kopvod onder bepaalde omstandigheden. Dit is bepaald door het Europese Hof en wordt zeker even vermeld door de NPOlicor om rechts de wind uit de zeilen te nemen. De overige onderwerpen van deze categorie 7 opvul-itempjes, zijn mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

En daar is weerman Peter…

Dit was de laatste nabeschouwing voor u, zoals ik deze gedurende de maand voorafgaand aan de verkiezingen voor u heb samengesteld. Hopelijk heeft u er van genoten.

Ik wens u allen succes met stemmen morgen, alles is goed zolang het maar geen politiek correcte partij van de aanwezige elite is… tijd voor verandering en dat vindt u waarschijnlijk ook.

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.