Beschouwing NPO Journaal vrijdag 03-03-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van vrijdag 03 maart met nog 12 dagen te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

npo-verkiezing-journaal-mrt03

De NPOlicor vangt aan met de gewilde Turkse propaganda vanuit Ankara in het kader van een referendum over wijzigingen van de Turkse grondwet die sultan Erdogan nog meer rechten geeft. De Turkse minister van Buitenlands Zaken is voornemens hier in buza-turkije-referendumregio Rotterdam een toespraak te houden om de stemgerechtigde Turken alhier te manipuleren om natuurlijk vooral vóór te stemmen. Het kabinet heeft heldhaftig laten weten richting Turkije dat zijn bezoek in dit licht “ongewenst” is. Eerder in Duitsland in zowel Köln als Gaggenau hebben Turken ook getracht de lokale overheden te foppen door aan te geven dat er een toneelstuk opgevoerd zou worden… Tja, het blijven moslims nietwaar? Taqiyya taqiyya oftewel het liegen en bedriegen van de ongelovige, exact volgens de koran en haaks op ons denken en onze waarden. Ben benieuwd of het kabinet de poot stijf houdt. En dan de uitlating die zo’n Turkse minister doet op een persbijeenkomst. Zeker in het licht van Taqiyya, “rot op allemaal”, zeg ik dan maar, da’s natuurlijk weer onbehoorlijk, SO WHAT!

geert-wilders-hervat-campagneGeert Wilders hervat weer zijn campagneactiviteiten en is onverwacht toch nog naar Volendam gegaan. Benadrukt werd door NPOlicor dat het journaille wel heeeel lang moest wachten omdat de PVV voorman een hapje kibbeling was gaan eten met een biertje erbij. Ik denk dan, hé hoernalist, je komt hier toch zelf naar toe, wat loop je nu te janken. Er was een kort interview waaruit een snede gemaakt werd door NPOlicor met de stelling door zijn politieke tegenstanders dat zijn plannen niet realistisch zijn bash bash… Wilders’ reactie is “Onzin, ik zeg tegen de mensen, doe mee met de PVV, het kan. Laat u niet wijs maken dat het niet kan en we zullen het waarmaken. Ik beloof het u, maar we zullen wel groot daarvoor moeten worden”. Die zuigende journalist zegt,”We willen dat graag geloven maar als u niet zegt hoe u dat gaat doen…”. “Alles is de afgelopen jaren in de Kamer onderbouwd, uitgelegd en toegelicht” is de reactie van Wilders. Knap vind ik het geduld waarmee Wilders telkens weer die zuigende irritante mannetjes te woord staat…

campagneblog-klaver-sal-imamDan volgt de vaste donatie gif aan de kijker via het vergiftigende N(O)SB propagandistische Campagneblog. Jesse Klaver heeft een of ander voorstel over xtc testkits maar opvallender is het berichtje over de salafistische Utrechtse imam die alle moslims oproept om DENK te gaan stemmen. Volgens de koran mogen moslims helemaal niet stemmen. Dat had dat varken ook eerder beweert. OH, hoor ik u denken, var-ruk-ken. Ja inderdaad, en daarmee betaal ik dat soort lieden (alle moslims) met gelijke munt terug. Zolang in dat haatboek koran van die moslims staat dat ik minder dan een dier ben, dan houd ik het nog netjes nietwaar? Overigens wel fucking islam-appeasing dat die N(O)SB zich laat gebruiken misbruiken door de islam om op dergelijke manier de jihadistische heren van DENK te propaganderen…als ook als spreekbuis te fungeren voor die jihadistische imam!

populisme-duitsland-hollandHet “populisme” in Nederland wordt voor de kijker nog even negatief over het voetlicht gebracht door de verbazing van onze buren te presenteren. Er wordt door de WDR een speciale thema avond aan gewijd. De Duitse politiek maakt zich zorgen en de AfD beschouwt de ontwikkelingen in Nederland als mogelijk zetje in de rug. Alleszins een negatieve benadering want ja, dit moeten “we” in Nederland niet willen hè…

Akerboom, hoofd nationale politie, pleit voor meer diversiteit in de top van het politieapparaat. Meer vrouwen, meer homo’s en meer allochtonen die de NPOlicor consequent “Nederlanders met een migrantenachtergrond” noemt. Nee, dat gaat goed komen Akerboom, vrijwillig meewerken aan infiltratie-jihad want ja, bij die laatste groep spreken we natuurlijk voornamelijk over moslims en we zien telkens om ons heen waar hun werkelijke loyaliteit ligt. Uiteindelijk kiezen zij voor hun Allah en gaan wij eraan. Zo staat het als verplichting voor elke Mohammedaan in de koran. Nimmer mogen zij vrienden worden met de ongelovige en elke actie door de mond, geld, geweld of infiltratie dient voor de zaak van die Allah. Ik zeg altijd, “NEVER trust or hire a muslim” en ook hier geldt dat dit zeker geen racisme is maar puur gebaseerd op hun eigenste boekie…

Als laatste opvallend punt was daar de opheffing van de extra beveiliging op het Belgische station Antwerpen. Het filmpje dat ISIS viraal had doen gaan, voorzien van een ISIS tophit geluid, toonde een briefje met ISIS logo dat volgens de omroep VRT “fake” is. Een mogelijke jihadistische terreuraanslag in de nabije toekomst is vast ook weer “fake”. Gaat u allen rustig slapen lieve kijkbuis vrienden…

De overige items van de categorie 7 blablabla_WatEenGelul opvul-itempjes, staan voor u, zoals gewoonlijk, onderaan opgesomd, mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

En Gerrit is ook vanavond weer plichtsgetrouw…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.