Beschouwing NPO Journaal dinsdag 28-02-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van dinsdag 28 februari met nog 15 dagen te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

npo-verkiezing-journaal-feb28

De opening door de NPOlicor is dit keer met een infarct, een spoor- en een verkeersinfarct waar Rogier van Boxtel, topman bij de (staats)NS voor waarschuwt. Dit alles aangaande infrastructuur heeft voor de politiek niet echt een hoge prioriteit op dit moment geld-politiek-infrastructuurhoewel er door de partijen wel enig budget voor is ingeruimd. Er zijn diverse scenario’s mogelijk qua uitbreiding of heffingen zoals bijvoorbeeld ook een spitsheffing waar de partijen over verdeeld zijn. De verdeling naar enerzijds openbaar vervoer en anderzijds het wegennet verschilt bij de partijen onderling zoals u kunt zien hiernaast. Wel moet kennelijk even vermeld worden dat “we” het van de PVV niet precies weten…bash bash Wat voegt dat toe NPOlicor? GroenLinks doet de grootste investering. Vervolgens komt goedneus Rutte nog even vertellen dat er de afgelopen jaren 6 tot 8 miljard jaarlijks geïnvesteerd is en dat de “potten” vol zitten. KOTS. Kijk eens, dat hebben wij geregeld. Een stukje smerige propaganda wederom, met dan ook gelijk de vraag wat er van waar is hè, want dat weet je bij Pinokkio nooit. Wat het u uiteindelijk gaat kosten, staat dan vermeld op het zo dadelijk genoemde blog.

Dan is het inderdaad weer tijd voor het propagandablok van de N(O)SB Campagneblog voor al uw gif. Ook nu, net als vorige journaals, even een selectie van gif voor u; Jihadist Kuzu die blijft Wilders Hitler noemen en dat moet natuurlijk wel even bij de kijker ingewreven worden want ja, zijn agenda van de-islamisering met het sluiten van moskeeën en het verbieden van de Koran… De NSB laat zich nos-campagneblog-kuzu-pvdddus verleiden om met de leugens van Kuzu mee te gaan want die Koran verbieden is niet aan de orde, hoewel het ZO terecht zou zijn gezien de haat die erin staat naar de niet-moslims. Maar ja, daar hebben de sukkels van de naïeve NPOlicor als ook mannetje Frits Wester, geen weet van dus er wordt niets gevraagd. Wat zou ik die Kuzu met een partij Koranverzen om z’n oren slaan en vervolgens vragen wat hij nu onder racisme of etnisch profileren verstaat…

Er worden vervolgens wat kindertjes als propaganda in beeld gebracht in het kader van een radioprogramma “de kinderstem” waarin kindertjes de partijleiders vragen gaan stellen. Die setting doet het altijd goed hè om de politiek met kindertjes weg te zetten bij de kijker, zie eens… de gutmenschen. De partijleiders doen in diverse shotjes verkrampt leuk, errug sneu…

Dan is er de PvdA oplichter, commissaris van de koning Provinciale Staten Drenthe, in beeld die keihard heeft gelogen over het gunnen van een opdracht aan een schoonzus, het zit bij al die lieden van PvdA en VVD gewoon in het bloed om de zaak te besodemieteren. Allemaal komen ze op die posities in de banen carrousel van de overheid. Drain the Hague Swamp! En wanneer ze dan uit dienst van de staat gaan dan krijgen ze ook nog schofterige bedragen mee zoals blijkt bij de staats(NS) waar twee topmanagers er afgelopen jaar vandoor gingen met 600.000 eurootjes van uw belastinggeld. Liegen, bedriegen en graaien, dat is de elite…

De overige items van de categorie 7 blablabla_WatEenGelul opvul-itempjes, staan voor u, zoals gewoonlijk, onderaan opgesomd, mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

En Gerrit gooit er wat “weerkreten” tegenaan…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.