Beschouwing NPO Journaal woensdag 22-02-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van woensdag 22 februari met nog 21 dagen te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

npo-verkiezing-journaal-feb22

Vanavond was de opening als vanzelfsprekend met het item over de Dienst Bewaken en Beveiligen DBB, die zorg draagt voor de beveiliging van bijvoorbeeld het Koninklijk Huis en politici zoals Geert Wilders. Een ervaren agent heeft informatie gelekt. Ja, en de NPOlicor noemt zowaar het “ras” Marokkaan. Nu kunnen ze daar ook moeilijk onderuit gezien het feit dat de informatie gelekt is naar een achterliggende mocro-maffia criminele groepering… dbb-lek-safety-tweet-wildersWel volgt er allerlei verweer en bagatellisering. De Marokkaan had niet met de directe beveiliging van Geert Wilders te maken want hij hield zich bezig met het checken van locaties. Korpschef Politie Erik Akerboom verzekert dat de veiligheid van Wilders niet in het geding is geweest. Hij spreekt van afschuwelijk incident, feiten moeten boven tafel en maatregelen moeten bekeken. Politici lopen een hoger veiligheidsrisico in campagnetijd aldus Ron Fresen in den Haag. Geert Wilders, erg geschrokken, gooit er in de nacht een tweet uit; “mijn hemel…”

dbb-lek-safety-wilders“Natuurlijk kunt u deze dienst vertrouwen”, zegt Akerboom vervolgens, refererend aan rotte appels en keihard optreden bij mensen die de fout ingaan. Een NPOlicor verslaggever ter plaatse verhaalt; “Dit raakt een open zenuw, raakt de integriteit en raakt de diversiteitskwestie”. De politie wil meer mensen met een andere achtergrond en dat dit nu juist bij een agent gebeurt met een Marokkaanse achtergrond is natuurlijk heel vervelend… DBB medewerkers worden grondig doorgelicht, zo vertelt hij. Ik wil u één ding vertellen, we hebben hier simpelweg te maken met “Jihad by infiltration”. De islamiet dient te heulen met de vijand tot het moment van toeslaan, precies volgens hoe die profeet van ze het voorschrijft, en die zij tot in elk facet dienen te volgen. Enne, de wetten van Allah gaan boven de wetten die door mensen zijn verzonnen. “War is deceit”, zo verteld ons Al-Bukhari hadith over een uitspraak van Mohammed. Zie ook mijn nieuwsitem gisteren; “NEVER hire a muslim”…

En dan is het tijd voor een authentieke Brexit-bash. Zo’n 100 bedrijven overwegen om uit het VK te vertrekken en vanuit Nederland is Hans de Boer op lobby aldaar. Deze gutmensch pleit ook zwaar voor een beter volgen van Europees beleid inzake vennootschapsbelasting en betalingen, “Je MOET met de EU meegaan”, zo zegt hij. Nederland moet in de pas lopen anders verprutsen we de kansen… Wat een bangmakerij en indoctrinatie Hans, bah BAH. Hij gooit er met betrekking tot de Brexit termen in als onzekerheid, ruzie en ontzettend moeilijk voor bedrijven die er heul veul werk aan hebben… De onderliggende boodschap is eigenlijk; “Stem vooral niet rechts, ga niet voor een uittreding uit de EU maar een nog hechtere band met EU want ja… anders ziet u wat een ‘chaos’ dit tot gevolg heeft”.

amnesty-populism1amnesty-populism2Als laatste om hiermee af te sluiten, is er nog even een straight-bash op rechts door zo’n organisatie als Amnesty International… Met natuurlijk de migranten en moslims in de absolute SLACHTOFFERROL. Stemt u vooral EUrofiele migrantofiele islamofiele partijen… Alleen even de twee screenshots voor u. Commentaar lijkt me overbodig. Fuckerdefuck.. onpasselijk wordt ik hiervan, u ook?

Als laatste heb ik voor u even de categorie 7 blablabla_WatEenGelul opvul-itempjes onderaan in het sheet geplaatst, mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader waar het in deze rubrieken over gaat.

En daar is Peter de weerman…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.