Waarom de Elite de islam importeert

Door Blondemevrouw

Niet zelden vragen mensen zich af waarom de elite een moordzuchtige veroveringsideologie importeert in onze westerse samenleving. Een samenleving die zich onder andere kenmerkt door keuzevrijheid, persoonlijke ontwikkeling, de rede als basis, een hoog niveau van beschaving, wetenschap en een relatief grote mate van veiligheid. Islam staat haaks op deze zaken. Heeft de elite de islam onderschat? Is men naïef? Of zit er een bewust idee achter?

In 1400 jaar is de islam niets veranderd. Het is derhalve plausibel dat er geen sprake kan zijn van onderschatting. Ook enige vorm van naïviteit lijkt niet aannemelijk in relatie tot een elite met mondiale macht. Er ligt dus een bewuste intentie ten grondslag aan het importeren van de islamitische ideologie, die onverenigbaar is met onze normen en waarden, met onze zeden en gewoonten.

influx-refugees-women-soldiersDe elite heeft bepaald dat de volkeren van Europa zichzelf moeten beschouwen als Europeanen. Niet als Nederlanders of Duitsers, maar als Europeanen, die trouw zweren aan de EU-vlag. Om dat te realiseren, moeten nationale identiteiten worden vernietigd. Het importeren van een ideologie die haaks staat op alles waar westerlingen voor staan, moet die nationale identiteit laten vervagen. “Dè Nederlander bestaat niet.”

Daarnaast hekelt de elite de ontwikkeling van de mens in westerse landen. Slimme mensen zijn meer kritisch en kunnen zaken beter doorgronden. Slimme mensen informeren zichzelf en laten zich niet belazeren door propaganda. Liever ziet de elite een ouderwets volgzaam volk, gemakkelijk onder controle te houden.

Wellicht lijken moslims moeilijk onder controle te houden, met terreuraanslagen en het weigeren zich aan te passen aan de westerse wereld waarin zij zich vestigen. Maar ze volgen in de 21e eeuw, na 1400 jaar, nog steeds de leer van Mohammed en doen exact waartoe hij opdracht geeft in de Koran en ahadith. De westerse vrijheid heeft geen aantrekkende werking en westers onderwijs heeft nauwelijks invloed. De ummah laat zich juist gewillig meer en meer radicaliseren

leesverder>>
dutchfreepress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.