Een Malieveld VOL zelfmoord commando’s

blog-moslim-is-terroristblog-camel-believe-me-all-terroristsBotsend op een bericht van TPO (met 3 live-streams), over een anti-Trump demonstratie op het Malieveld vandaag in den Haag, wil ik u toch even mijn reactie hierop geven. Het is werkelijk ten hemel schreiend wat deze onwetende kortzichtige club mensen in een onsamenhangende orgie van haat allemaal uitkraamt. Een compleet orgasme van oikofobie. Nauwelijks ben ik in staat om al deze onzin aan te horen. Tegen, tegen, tegen… ja maar waartegen exact dan, en waarom…, dat vindt men daar veelal lastig, zo niet onmogelijk, te verwoorden. Kuzu, Klaver, Asscher en Pechtold worden in de RTL livestream als ook door de NOS kort aan het woord gelaten en zij proberen deze happening te duiden als zijnde DE stem van Nederland. De NOS spreekt in haar stuk van; De initiatiefnemers wilden laten zien dat veel Nederlanders het “xenofobe beleid” afwijzen. Duizend of tweeduizend is inderdaad best veel, afgezet tegen 17.000.000 Nederlanders…

blog-malieveld-anti-trump-klaver-pechtoldWouter Booij, hagenees voor de raadsfractie van de PvdA aldaar, meent als organisator het statement te kunnen doen;”Dit is het land”. Asscher lepelde één van zijn alom bekende one-liners op door te stellen; “Mensen moeten worden beoordeeld op wat ze doen in plaats van op hun achtergrond.” Precies dodo kerel, en daarom is die moslim-ban absoluut gerechtvaardigd. Islamitische terreur komt regelrecht uit de koran en zit daar één op één mee verbonden, zij plegen aanslagen, DAT DOEN ZIJ, dus de beoordeling om de grenzen te sluiten lijkt mij dat dat ondersteuning van beleid zou moeten zijn Asscher…maar ja, electoraat hè.

blog-geert-wilders-intolerantie-polarisatie-terrorists Vanzelfsprekend schakelde de vice-premier Asscher nog even door naar de Partij voor de vrijheid door toch even te melden dat PVV-leider Wilders de maatregel van Trump verdedigt. Ja, en terecht dodo kerel, ik zal het onderaan nog één keer uitleggen…

blog-malieveld-anti-trump-bussemakerMinister Bussemaker (PvdA-cultuur) sprak namens het kabinet. Het besluit van president Trump noemt zij een klap in het gezicht voor iedereen die strijdt voor vrijheid en gelijkheid, het gaat over “kernwaarden”. De giftige woorden van Trump zijn bewaarheidt, geheel tegen haar verwachting in… GET REAL Jet, zou ik zeggen. De palestijnse vlaggen zal ik het hier verder niet over hebben, Kuzu was er ook maar die had daar uiteraard niets mee van doen. Het enige wat in de interactie met de betogers naar voren wordt gebracht is racisme en uitsluiting vanwege de door president Trump ingestelde moslim-ban.

blog-terrorists-ban-moslimasblog-terrorism-religionNergens, ook niet bij willekeurige deelnemers, is ook maar op enig moment sprake van zinnige argumenten als onderbouwing van het waarom ze ertegen zijn. Ook hoor ik geen van de reporters, waaronder Frits Wester, dieper ingaan op redenen of trachten mensen te prikkelen met kritische vragen die haaks staan op het standpunt waarvoor deze mensen hier zijn samengekomen. Nee, we moeten iedereen lief hebben en verwelkomen, niemand uitsluiten en vooral ook moslims als mens behandelen, want daar schort het kennelijk aan. Geen van deze mensen heeft zich ooit in de islam verdiept want anders zouden ze daar zeker niet gestaan hebben. Het is zo ontzettend verdedigbaar wat president Trump voor maatregelen neemt. De ban geldt voor islamitisch instabiele landen en is volledig terecht. Persoonlijk denk ik, maar wie ben ik, dat de wereld nog in z’n handjes mag knijpen met een dergelijk zeer beperkt aantal landen. Of zoals Pamela Geller in haar bericht meldt;

  • President Trump’s refugee ban is common sense.
  • There is no reason any of these people should have been allowed into our country.
  • If President Trump is to be criticized for anything, it should be for not making his ban even broader.

Ik zou het zeer toejuichen wanneer het weren van de mohammedanen voor het gehele wereldwijde kalifaat zou gelden, en wel voor onbeperkte tijd. Hier zou eerst verandering in moeten komen wanneer de islam haar verlichting heeft ondergaan. Ik bedoel met deze verlichting dat er sowieso om te beginnen 24 van de in totaal 114 surah’s uit die koran gescheurd worden. Ik heb het dan over de Medina surah’s waarin zoveel haat vervat zit tegen de niet-mohammedanen. Elk weldenkend individu zou hier tegenop moeten staan, daar de boodschap die vanuit deze gedeeltes wordt gepredikt in de moskeeën wereldwijd aan de islamieten, een boodschap is van vertrapping en vermoorden van iedereen die de hoegenaamde Allah en zijn pedofiele moorddadige krankzinnige profeet Mohammed verwerpt. blog-terrorism-kleur-religieTevens het in twijfel trekken van de islam of er commentaar op hebben dient onverwijld de dood tot gevolg te hebben volgens hun boekjes. blog-salmon-rushdie-terrorism-jihad-goal-moslimOok overige islamitische geschriften zoals Hadith en Sira, dienen door de islamiet afgezworen te worden. Eerst dan, kunnen wij de islamiet als mens gaan behandelen en onze grenzen weer openstellen.

U, maar vooral het gepeupel dat vandaag aan de orgie op het Malieveld deelnam, zou eens met een ex-moslim van gedachte moeten wisselen. Zij weten wat voor groot gevaar de islam in zich bergt.

Tot die tijd (de verlichting van de islam) wil ik in ieder geval NIEMAND in mijn huis toelaten die van zins is mij te vermoorden…

absolute-nothing-todo-islam-8vers12-quran-official

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.