Eerste blogbericht

Ik wil u allen welkom heten op mijn gloednieuwe site/blog. Wellicht kent u mij van diverse social media platforms als Twitter, Gab, SeenLife, Fb, Google+ of welk platform dan ook. Overal ben ik te vinden onder Zeepertje, vandaar ook “ZEEPERTJE.COM”

sharia-court-uk

Ik heb tot nu toe nooit zelf een site beheerd, gemaakt/onderhouden. Ik maak aangaande islam gerelateerde topics gebruik van een breed scala aan bronnen waarvan ik veel doorlinkte naar zo’n 10 verschillende social media platforms. Ik hoop dat deze site voor u een rijke bron wordt aangaande kennis en feiten over de islam.

Zelf heb ik met regelmaat columns/essays/artikelen geschreven op VerenOfLood.nu of Fenixx.org en ook wat “dingetjes” op ejbron. Ik wil dit nu uiteraard ook hier gaan doen buiten gebruikelijk nieuws aangaande de islam.

Het is, zoals u begrijpt, allemaal nieuw voor me dus bij vreemde zaken die u ziet; Don’t shoot me straight away…

Islam means DOMINATION but I don’t want to be DOMINATED. Daarom stem ik in maart bij de komende Tweede Kamer verkiezing de Partij voor de vrijheid. Wij zullen anders landen als Syrië, Egypte of Turkije achterna gaan, ook al klinkt u dat onwaarschijnlijk in de oren.

#HAVEFUN

ondersteuningsforums

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.