Vrouw bekeert zich tot islam maar is volgens man niet volgzaam genoeg. Hij besluit haar eens en voor altijd op haar plaats te zetten

Ze hadden al flink wat ruzie gemaakt omdat ze ondanks zijn verbod haar familie en vrienden bleef zien.

Sinead Wooding (26).Maar toen de Britse Sinead Wooding (26) ook nog eens besliste om opnieuw westerse kleren te gaan dragen, knapte er iets in het hoofd van haar man Akshar Ali (27). En hij besloot om haar eens en voor altijd te laten zien wie de baas was.

Hun relatie was nochtans mooi begonnen. Sinead ontmoette Akshar nadat ze zich bekeerd had tot de islam en haar naam veranderde in Zakirah. Akshar had een eetkraampje op een indoormarkt in Leeds en na een poos besloten ze te trouwen en voor kinderen te gaan. Het werden er vier.

Bergaf

Maar al snel ging het bergaf met het huwelijk. Dat werd vijandig en bij tijden zelfs gewelddadig. Een van de discussiepunten was dat Sinead bleef afspreken met enkele familieleden en vrienden, ondanks een verbod van haar man. En dat ze besloten had om weer westerse kleren te gaan dragen…

leesverder>>
hln

Gerelateerd; jihadwatch>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.