Nee, Baudet is geen dictator, noch een Übermensch

Recent was het weer zover. Een woedende menigte, allen Goedvolk, uitgerust met fakkels en hooivorken, trok erop uit om een taboebreker mores te leren. Want Baudet wil de democratie afschaffen en acht zich een Übermensch! Voordat u zelf uw hooivork uit het vet haalt en aansluit bij deze polonaise, eerst een waarschuwing; niets van dit alles is waar.

Op 3 november jongstleden organiseerde de jongerenafdeling van het Forum voor Democratie een borrellezing. Op deze bijeenkomst spraken de Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema en kreeg het publiek de kans om vragen – ook zeer kritische – te stellen. Bij deze bijeenkomst was politiek verslaggever Jaap Jansen aanwezig. Hij twitterde…

/Deze tweet werd gretig overgenomen door diverse media, waaronder Joop en oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas. De teneur was duidelijk: Bewijs voor de anti-democratische agenda van Baudet! Hoera! Eindelijk!

Als we kijken naar het beeldfragment, horen we echter heel wat anders. 👇🏽

  • 20:00 uur live Thierry en Theo en hun avonturen naar en in de Kamer

leesverder>>
opiniez\robertbor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.